– KENNISMAKING –

HOE CREËER JE RUST?

14 januari 2020 – 17.00 t/m 21.00 – Naarden

Vergeef jezelf dat je geen vrede hebt. Op het moment dat je je onvrede volkomen aanvaardt, wordt die veranderd in vrede. Alles wat je volledig aanvaardt, zal je daar brengen, brengt je vrede. Dat is het wonder van de overgave.

TERUG NAAR DE KERN – RUST

Herken je het moment als je volledig in rust bent. Dat alles goed is. Dat je overzicht hebt, helder bent en het lichaam volledig is opgeladen. Wat een cadeau is dat toch. Heb je dat thuis, alleen in de vakantie of praktisch nooit. En wat is dat toch moeilijk te realiseren met alles wat op ons afkomt en we onszelf opleggen. Het lijkt alsof we altijd ‘aan’ staan. In deze workshop kijken we naar de dynamieken die spelen rond het krijgen van rust. Welke dynamieken zijn er? Hoe houden ze verband met elkaar? En hoe gaan we er mee om? We gaan kijken of we er meer zicht op krijgen. En we kijken of we een stap kunnen maken om meer rust te krijgen.

MOGELIJKE VRAGEN

Wat zijn jouw grootste bronnen van onrust? Wat gebeurt er dan met je? Hoe reageer je daarop? En waarom lukt het je niet om die bronnen van onrust te neutraliseren? Wat zijn hulpbronnen voor jou om rust te vinden?

GEWENSTE LEERERVARING

Je hebt meer zicht op de bronnen in jezelf die je onrust geven. Je weet een eerste verbinding te leggen met waar ze ontstaan zijn. En wat je nodig hebt om die onrust te kalmeren. Je hebt tools om stressvolle situaties beter te analyseren en je hebt zicht op potentiële hulpbronnen.

DE LEERLIJN

Het gaat niet om veranderen, maar om het vinden van nieuwe wegen. In stresssituaties zal vaak je oude patroon opkomen. Door de workshop ben je bewust van dat patroon. Uiteindelijk volg je dit patroon niet meer. Je geeft een bewust antwoord in plaats van te reageren en dat doe je volgens deze leerlijn. 

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Nicol (inkoopmanager)

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Caspar (ondernemer)

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Karin (coach)

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Xavier (Senior R&D manager)

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Janine (lerares)

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.

Robert-Jan (salesmanager)

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie inclusief een routebeschrijving. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

BIJBEHORENDE INSPIRATIE BIJ DIT PROGRAMMA

Tochtgenoten
De hand van de natuur voelen
de liefde en je verleden - inzicht in patronen en automatismen
Alex Honnold - Free solo

Free solo

het wisselen van identiteit - masker
Jan Rotmans over systeemveranderingen
Het plezier van wandelen - Erling Kagge
Een goede blik - Shimon Peres

Een goede blik

The work - Wat zit er achter het masker?

The Work

Persoonlijke leiderschap - Oude wijn in nieuwe zakken?
Just talking - Peter de Graef
Into the wild

Into the wild

Hallo, is daar iemand?
As it is in heaven
The art of psychotherapy