Leerbehoefte

COACHING

“Het leven wordt voorwaarts geleefd door het achterwaarts te begrijpen.”

DOEL

Jij geeft aan wat er speelt en wat je verlangen is. Snel en adequaat proberen we tot de kern van jouw vraag komen. Waar ligt de uitdaging en wat wil je en kunnen we bereiken.? Jij bepaalt het tempo. Samen proberen we de patronen en automatismen te ontrafelen. We willen heldere inzichten die op korte en lange termijn effect hebben en daar hebben we meestal 2 tot 10 sessies voor nodig.

HOE

Ik weet dat naast kennis en ervaring, de relatie tussen jou en mij het meest helend is in de coaching. Als er vertrouwen is en we vanuit die situatie de juiste vragen stellen, dienen de antwoorden zich vanzelf aan. Ik weet dat jij de beste gids bent om je eigen pad te lopen en dat je af en toe hulp nodig hebt.

Als ik je dingen zou vertellen dan zou het in de waan van de dag verdwijnen als sneeuw voor de zon. De coaching is gericht om het geleerde te voelen. Om het vervolgens te begrijpen. Het bewustzijn te openen en nieuwe wegen te bewandelen. Doordat je het geleerde voelt, kan en wil je niet meer terug. Voelen is de essentie. Elke keer weer. Rust, kracht en vrijheid liggen in het verschiet.

MOGELIJKE VRAGEN

Waar loop je telkens tegen aan? Waar voel je dat? Hoe zit die situatie er uit? En komt dit vaker voor? Welke patronen en automatismen herken je? Wat is je verlangen? Welke angsten en drempels zijn er om dit verlangen te realiseren? Wat belemmert je? Welke gedachten komen er dan naar boven? Etc..

EFFECT

Het eerste wat in het coachingstraject vaak ervaren wordt is lucht en openheid. Dat wil niet zeggen dat alles is opgelost en meteen lukt. Je krijgt meer inzicht. Er is een keuze om dingen te doen en te laten. Je laat meer zien wie je bent, wat je voelt en wat je wilt. Je bent meer in verbinding jezelf en daarmee met de ander, waardoor je daadkrachtiger en liefdevoller acteert. Je ervaart meer vrijheid.

VRAGEN, INTERESSE, KENNISMAKING OF AANMELDEN

Mocht je vragen hebben, interesse gewekt zijn of willen kennismaken, laat dan je gegevens achter. Er wordt dan contact met je opgenomen om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.