PERSOONLIJKE COACHING

– Voor een bijdrage aan jouw persoonlijk leiderschap –

Persoonlijke coaching

“Het leven wordt voorwaarts geleefd,
door het achterwaarts te begrijpen.”

INFO

Doelgroep
Voor mensen die een wezenlijk stap in hun persoonlijke ontwikkeling willen zetten door naar hun dieper gelegen gedrags- en communicatiepatronen te kijken.

2 – 8 sessies

Voor acute persoonlijke uitdagingen

60 minuten

Inclusief analyses, expert- en coachingsverslagen

Thierensweg 23
1411 EW Naarden

Je begeleider:
Norbert Koopen

Plan een kennismakingsgesprek

DOEL PERSOONLIJK COACHINGSTRAJECT

Jij geeft aan wat er speelt. Snel en adequaat proberen we tot de kern te komen. Waar ligt de uitdaging, wat wil je bereiken? Jij bepaalt het tempo. Wat is jouw volgende stap? Je wilt heldere inzichten die op korte en lange termijn effect hebben zodat je een nieuwe of een volgende beweging kan maken. We hebben daar 2 tot maximaal 10 sessies voor nodig.

HOE

Ik weet dat naast kennis en ervaring, de relatie tussen jou en mij het meest helend is in de coaching. Als er vertrouwen is en we vanuit die situatie de juiste vragen stellen, dienen de antwoorden zich vanzelf aan. Ik weet dat jij de beste gids bent om je eigen pad te lopen en dat je af en toe hulp nodig hebt.

EFFECT VAN PERSOONLIJKE COACHING

Het eerste wat in het coachingstraject vaak ervaren wordt is lucht en openheid. Dat wil niet zeggen dat alles is opgelost en meteen lukt. Je krijgt meer inzicht. Er is een keuze om dingen te doen en te laten. Je laat meer zien wie je bent, wat je voelt en wat je wilt. Je bent meer in verbinding jezelf en daarmee met de ander, waardoor je daadkrachtiger en liefdevoller acteert. Je ervaart meer vrijheid.

PLAN DIRECT JE ORIËNTEREND GESPREK IN