Leerbehoefte

COACHING

“Het leven wordt voorwaarts geleefd
door het achterwaarts te begrijpen.”

DOEL

Jij geeft aan wat er speelt. Snel en adequaat proberen we tot de kern te komen. Waar ligt de uitdaging, wat wil je bereiken? Jij bepaalt het tempo. Wat is jouw volgende stap? Samen gaan we je patronen en automatismen ontrafelen. Je wilt heldere inzichten die op korte en lange termijn effect hebben zodat je een nieuwe of een volgende beweging kan maken. We hebben daar 2 tot maximaal 10 sessies voor nodig.

HOE

Ik weet dat naast kennis en ervaring, de relatie tussen jou en mij het meest helend is in de coaching. Als er vertrouwen is en we vanuit die situatie de juiste vragen stellen, dienen de antwoorden zich vanzelf aan. Ik weet dat jij de beste gids bent om je eigen pad te lopen en dat je af en toe hulp nodig hebt.

Als ik je dingen zou vertellen dan zou het in de waan van de dag verdwijnen als sneeuw voor de zon. De coaching is gericht om het geleerde te voelen. Om het vervolgens te begrijpen. Het bewustzijn te openen om vervolgens een nieuwe stap te zetten op je pad of een nieuwe weg te bewandelen. Doordat je het geleerde voelt, kan en wil je niet meer terug. Voelen is de essentie. Elke keer weer. Rust, kracht en vrijheid liggen in het verschiet.

MOGELIJKE VRAGEN

Waar loop je telkens tegen aan? Waar voel je dat? Hoe zit die situatie er uit? En komt dit vaker voor? Welke patronen en automatismen herken je? Wat is je verlangen? Welke angsten en drempels zijn er om dit verlangen te realiseren? Wat belemmert je? Welke gedachten komen er dan naar boven?

EFFECT

Het eerste wat in het coachingstraject vaak ervaren wordt is lucht en openheid. Dat wil niet zeggen dat alles is opgelost en meteen lukt. Je krijgt meer inzicht. Er is een keuze om dingen te doen en te laten. Je laat meer zien wie je bent, wat je voelt en wat je wilt. Je bent meer in verbinding jezelf en daarmee met de ander, waardoor je daadkrachtiger en liefdevoller acteert. Je ervaart meer vrijheid.

Ervaringen

Norbert heeft me gegidst bij het nemen van een belangrijk besluit. Een keerpunt in mijn leven. Met zachte, maar besliste hand heeft hij me geholpen om mijn stappen te zetten, op koers te blijven in wat er voor mij echt toe doet. Norbert doet dat met scherpe maar ook hartelijke feedback. De oefeningen die gericht zijn op het ervaren en voelen, brachten me diverse inzichten. Ik heb verschillende coaches in mijn leven gehad, maar het is me nog nooit zo duidelijk geworden als nu. Als collega-coach kan ik hem van harte aanbevelen.

René (Coach)

De afgelopen jaren heeft Norbert mij bijgestaan in het vinden en volgen van mijn eigen pad. Zijn ondersteunende kracht en warme verwelkomingen hebben me enorm geholpen. Bovenal durft Norbert, in al zijn eigen kwetsbaarheid, net die ene vraag te stellen die alles kan openbreken.

Timo (Procesbegeleider)

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Nicol (Senior inkoper)

Als coach is Norbert betrokken en open minded. Hij weet een veilige ruimte te creëren waarin de kwetsbaarheid gezien kan worden.

Suzan (Hulpverlener)

VRAGEN, INTERESSE EN KENNISMAKING

Mocht je vragen hebben, interesse gewekt zijn of willen kennismaken, laat dan je gegevens achter. We maken graag kennis en zijn nieuwsgierig naar jouw behoeften, uitdagingen en gedachten. En als het ons beiden past, vertellen we graag wat we voor je kunnen betekenen.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.