TERUG NAAR DE NATUUR

“Nature does not hurry, yet everything is accomplished”

DOEL

Sta je voor een grote uitdaging? Wil je even offline en rust? Wil je meer energie? Wil je even reflecteren en afstand nemen van een situatie waar je nu in zit? Wil je bezinning en bewustwording? De natuur helpt om te rust te komen en anders te kijken.

HOE

We stappen samen even van de rijdende trein af. Weg uit de omgeving waar constant signalen op ons worden afgevuurd. Even weg van de verantwoording die we dragen. Alleen een rugzak, wat kook- en slaapspullen en de natuur. Zelfvoorzienend, zonder mobiele telefoon en internet. Wandelend laten we ons leiden door het pad en komen langzaam in een ander ritme. We doen dit in Nederland. Wil je iets anders dan is het programma reizen op maat wat voor jou.

MOGELIJKE VRAGEN

We gaan werken met de vraag en het gevoel dat je meeneemt. De natuur, de beweging en de buitenlucht doen de rest. Bewustzijn is het belangrijkste woord. Bewustzijn in onszelf en daarmee in contact met onze omgeving. Met wat zich daar vervolgens aandient gaan we werken.

EFFECT

Je begint je lichaam beter te voelen en je gedachten komen meer tot rust. Je bent minder in je hoofd. Alles gaat langzamer en alles wordt stiller. Er ontstaat ruimte. Er komt een staat van zijn waar we ervaringen en uitdagingen in een nieuw perspectief zien. We kunnen beter reflecteren en dingen vallen op hun plaats. 

VRAGEN EN INTERESSE

Mocht je vragen hebben, interesse gewekt zijn of willen kennismaken, laat dan je gegevens achter. Dit programma is zowel voor individuen als teams toegankelijk. Het laatste vraagt wat meer voorbereiding. Welke uitdaging of vraag ligt er? Bij interesse zal een intake plaatsvinden met jou en in geval van teams met de leider of manager van het team en eventueel enkele leden.

BIJBEHORENDE INSPIRATIE BIJ DIT PROGRAMMA

Our planet

De hand van de natuur - South west coast path - het zoutpad
de liefde en je verleden - inzicht in patronen en automatismen
Alex Honnold - Free solo

Free solo

het wisselen van identiteit - masker
Jan Rotmans over systeemveranderingen
Het plezier van wandelen - Erling Kagge
Een goede blik - Shimon Peres

Een goede blik

Moving on - Ainslie Henderson

Moving on

The work - Wat zit er achter het masker?

The Work

Leiderschapsreis: Noord-Italië op zijn best.
Een parel bij de npo - a family affair
Persoonlijke leiderschap - Oude wijn in nieuwe zakken?
A family affair

A family affair

Wedding haka

Wedding haka

Into the wild

Into the wild

Hallo, is daar iemand?
As it is in heaven
The art of psychotherapy
Mountain

Mountain