Terug naar de natuur - persoonlijke ontwikkeling

TERUG NAAR DE NATUUR

“Nature does not hurry, yet everything is accomplished”

INTERESSE?

Mocht je vragen of interesse hebben, laat dan je gegevens achter. Er wordt dan contact met je opgenomen.

DOEL

Sta je voor een grote uitdaging? Wil je even offline en rust? Wil je meer energie? Wil je even reflecteren en afstand nemen van een situatie waar je nu in zit? Wil je bezinning en bewustwording? De natuur helpt om te rust te komen en anders te kijken. 

HOE

We stappen samen even van de rijdende trein af. Weg uit de omgeving waar constant signalen op ons worden afgevuurd. Even weg van de verantwoording die we dragen. Alleen een rugzak, wat kook- en slaapspullen en de natuur. De natuur heeft een sterk effect op je zijn en wezen. Zelfvoorzienend, zonder mobiele telefoon en internet. Wandelend laten we ons leiden door het pad en komen langzaam in een ander ritme. We kunnen dit combineren met een persoonlijk of teamcoachingsprogramma’s.

MOGELIJKE VRAGEN

We gaan werken met de vraag en het gevoel dat je meeneemt. De natuur, de beweging en de buitenlucht doen de rest. Bewustzijn is het belangrijkste woord. Bewustzijn in onszelf en daarmee in contact met onze omgeving. Met wat zich daar vervolgens aandient gaan we werken.

EFFECT VAN TERUG NAAR DE NATUUR

Je begint je lichaam beter te voelen en je gedachten komen meer tot rust. Je bent minder in je hoofd. Alles gaat langzamer en alles wordt stiller. Er ontstaat ruimte. Er komt een staat van zijn waar we ervaringen en uitdagingen in een nieuw perspectief zien. We kunnen beter reflecteren en dingen vallen op hun plaats.