TERUG NAAR DE NATUUR

– Om samen ‘off the grid’ even rust en jezelf te vinden in de stilte en de natuur –

MEER INFORMATIE?

Goed contact tussen jou en mij is de voorwaarde voor mooie resultaten en een waardevolle ontmoeting. Ben je geïnteresseerd in om ‘off the grid’ te gaan, heb je een vraag of gedachte, bel me dan op 035 203 19 21 of stuur een mail naar info@koopenbakker.nl. Ik kan ook contact met jou opnemen. Klik dan op de knop en laat je gegevens en de tijdstippen waarop je bereikbaar bent achter.

“I go to nature to be soothed and healed,
and to have my senses put in order.”

TERUG NAAR DE NATUUR

– Om samen ‘off the grid’ even rust en onszelf te vinden in de natuur –

DOEL

Sta je voor een grote uitdaging? Wil je even offline en rust? Wil je meer energie? Wil je even reflecteren en afstand nemen van een situatie waar je nu in zit? Wil je bezinning en bewustwording? De natuur helpt om te rust te komen en anders te kijken.

HOE

We stappen samen van de rijdende trein af. Weg uit de omgeving waar constant signalen op ons worden afgevuurd. Even weg van de verantwoording die we dragen. Alleen een rugzak, wat kook- en slaapspullen en de natuur. De natuur heeft een sterk effect op je zijn en wezen. Zelfvoorzienend, zonder mobiele telefoon en internet. Wandelend laten we ons leiden door het pad en komen langzaam in een ander ritme. We kunnen dit combineren met een persoonlijk of teamcoachingsprogramma’s.

EFFECT VAN TERUG NAAR DE NATUUR

Je begint je lichaam beter te voelen en je gedachten komen meer tot rust. Je bent minder in je hoofd. Alles gaat langzamer en alles wordt stiller. Er ontstaat ruimte. Er komt een staat van zijn waar we ervaringen en uitdagingen in een nieuw perspectief zien. We kunnen beter reflecteren en dingen vallen op hun plaats. 

HET EFFECT VAN OFFLINE GAAN

– Het effect van 10 dagen offline en alleen zijn in de natuur –

‘Als er geen gemis is,
dan is er ook geen verlangen.
Dan is er alleen maar tevredenheid.’

BEHOEFTE AAN REFLECTIE?

Als geen ander weet ik dat jij de beste gids bent om je eigen pad te lopen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Ik help je mee zoeken om bij de kern van je uitdagingen te komen en daar oplossingen voor te vinden.

Je gegevens zijn veilig.

PERSOONLIJKE & EXECUTIVE COACHING

– Voor snelle en effectieve stappen in jouw persoonlijk en zakelijk leiderschap –

BEWUSTWORDING

Bewustwording van je gedrag is de eerste stap in persoonlijke ontwikkeling en de belangrijkste eigenschap daarvoor is aandacht en verwondering. Ben je je bewust van je gedachten, je emoties, je lichamelijke sensaties en je daaruit vloeiende gedrag en kun je daar met enige verwondering naar kijken, dan heb je een stevige basis voor persoonlijk en zakelijk leiderschap gelegd.

COACHING, PERSOONLIJK EN ZAKELIJK LEIDERSCHAP

Je begeeft je in een omgeving met een groot aantal signalen en er is vaak een stevige druk. In persoonlijke en executive coaching kijk je wat je in welke situatie precies doet. Wat valt er nu te leren? Welke prioriteiten wil je stellen? Wat is dienstbaar aan je collega’s, medewerkers, leidinggevende, de organisatie en wat is dienstbaar voor jou? Wat heb jij nu los te laten en wat dien je nu stevig vast te pakken? Hoe kan je je vrijer, rustiger en krachtiger bewegen?

DIEPGAANDE INZICHTEN EN EFFECTIEVE STAPPEN

Met coaching kun je diepgaande inzichten krijgen en snelle stappen zetten. Met behulp van een specialist krijg je – naast twee extra paar ogen – zijn of haar ervaring en vaardigheden om op diepgaande wijze te zoeken. Hij of zij weet binnen enkele sessies de vinger op de zere plek te leggen en helpt je meezoeken naar oplossingen, bewegingen en gedragingen die je beter passen. 

VERTROUWEN EN NIET ALLEEN

Als geen ander weet ik dat jij de beste gids bent om je eigen pad te lopen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Belangrijk daarbij is dat er groot vertrouwen is tussen jou en mij. In de relatie en het vertrouwen kunnen de juiste vragen worden gesteld waardoor de  antwoorden zich vanzelf aandienen.