TEAMCOACHING & TEAMONTWIKKELING

– Voor organisaties die – in verbinding en met plezier – krachtige en effectieve resultaten willen halen –

teamcoaching teamontwikkeling

“Het zijn niet de sterke en intelligente soorten die overleven,
maar die het beste reageren op veranderingen.”

INFO

Doelgroep
Teams die een stap in hun ontwikkeling willen zetten door wezenlijk naar elkaars gedrags- en communicatiepatroon te kijken.

1 – 3 sessies

Voor een verdieping in het vertrouwen en de samenwerking

Minimaal 1 dagdeel

Inclusief nabespreking, analyses en coachingsverslagen

Locatie organisatie of een buitenlocatie

Plan een kennismakingsgesprek

TEAMCOACHING & TEAMONTWIKKELING

– Voor organisaties die in verbinding en plezier krachtige resultaten willen halen –

DOEL PROGRAMMA

Het verkrijgen van een effectief team waar met plezier, enthousiasme en vrijheid gewerkt wordt, is en blijft een enorme uitdaging. Er zijn zoveel variabelen die onderling zo’n sterke invloed op elkaar hebben. De kwaliteiten van de teamleden en leider, de onderlinge communicatie op basis van de achtergrond van elk lid, het doel en de missie, de motivatie, de invloed van de omgeving van buiten het team, de normen en waarden en de teamfase waarin het team zich bevindt. Wat dien je als leider in een specifiek situatie en teamfase te doen? Hoe los jij op dat ogenblik de puzzel op? En met zo veel verschillende variabelen, in een vaak complexe omgeving, is het verstandig om zo nu en dan ogen van buitenaf mee te laten kijken. Om met een specialist naar de uitdaging te kijken in deze fase van het team.

HOE

In het programma wordt na een grondige intake gefocust op thema’s die spelen. Wat is de juiste vraag, uitdaging en dienend voor dit moment. Om vervolgens een op maat gemaakt programma te maken. In dat programma staat luisteren, begrijpen en ervaren centraal. Om vervolgens in vertrouwen en rust een stap te zetten zodat jullie effectief en met plezier kunnen werken. 

EFFECT

Het programma geeft inzicht in de patronen van het team. Naast de zichtbare patronen, focussen we juist op de onderstroom. Deze patronen zijn vaak het hardnekkigst. We halen ze naar boven en maken ze bespreekbaar. Jullie zien de uitdaging en zoeken samen een manier om daarmee om te gaan. We gaan voor bedding, rust en kracht om vanuit daar een stap te zetten zodat mooie prestaties met plezier worden gezet.

BESPREEK DIRECT JE UITDAGING