INTERESSE?

Goed contact tussen jou en mij is de voorwaarde voor mooie resultaten. Als je een vraag of een gedachte hebt, bel me dan op 035 203 19 21 of stuur een mail naar info@koopenbakker.nl. Je kan ook hieronder je gegevens achterlaten. Dan neem ik contact met jou op.

DOEL COACHING VOOR EXECUTIVES & PROFESSIONALS

Jij hebt een druk leven, een verantwoordelijke baan en het gaat je goed of misschien de laatste tijd wat minder. Je hebt al veel aan zelfontwikkeling gedaan. Je kent jezelf goed. Je weet waar je goed in bent en waar je aan moet werken. Je weet ook dat je met je eigen gedrag je omgeving snel en effectief kan beïnvloeden. Maar je loopt nu tegen iets aan waar je een extra paar ogen nodig hebt. Je team functioneert minder goed, de verbinding met leidinggevende, bestuurder of collega loopt minder soepel. Je haalt je resultaten, maar het gaat steeds moeizamer, de druk is zo groot dat overzicht krijgen steeds moeilijker wordt of het is allemaal zo snel gegaan dat je perspectief nodig hebt. Of het evenwicht tussen werk en privé raakt volledig uit balans. Waar sta ik? Wat zijn mijn prioriteiten? Wat kan ik doen? Wat wil ik doen? En wat heb ik hier te leren?

HOE

Ik weet dat naast kennis en ervaring, de relatie tussen jou en mij in coaching het meest helend is. Als er vertrouwen is en we vanuit die situatie de juiste vragen stellen, dienen de antwoorden zich in het proces vanzelf aan. Ik weet dat jij de beste gids bent om je eigen pad te lopen en dat je af en toe hulp nodig hebt.

MOGELIJKE VRAGEN

Wat gebeurt er steeds in die specifieke ontmoeting? Welke dynamiek speelt daar? En wat is mijn aandeel daarin? Wat belemmert mij in dat specifieke contact en waarom gebeurt dat? Wat zijn mijn defensiemechanismen en welke vluchtmiddelen gebruik ik? Waarom reageert het team zo? En wat is mijn aandeel daarin? En wat is nodig om een positieve beweging te maken? Welke druk is er van buiten? Hoe zorg ik dat ik rustig word en wat zijn mogelijke scenario’s? Wat zijn mijn verlangens, doelen en wensen? En welke stap kan en wil ik daar nu in zetten?

EFFECT VAN COACHING VOOR EXECUTIVES & PROFESSIONALS

We werken direct met de kern van de vraag. In één of meerdere sessies ontwarren we je patronen, zie je de dynamiek en ben je bewust van jouw beweging en die van de ander. Je ziet de obstakels, hindernissen en weet waar ze vandaan komen. Dat geeft lucht, perspectief en geeft een gevoel van controle en wat vrijheid. Nu is het aan jou de vraag welke beweging je wilt en kunt maken. Wat heeft voor jou prioriteit? En wat en welke steun heb je daarin nodig? En hoe wil, kan en ga je dat organiseren? Je hebt perspectief en kan concreet overgaan tot actie. Soms realiseer je dat je op de verkeerde weg bent. Een nieuw perspectief kan zich dan aandienen. Een nieuw avontuur ligt dan in het verschiet. Een spannend traject waar je langzaam meer zicht op gaat krijgen.

Ervaringen

Norbert heeft me gegidst bij het nemen van een belangrijk besluit. Een keerpunt in mijn leven. Met zachte, maar besliste hand heeft hij me geholpen om mijn stappen te zetten, op koers te blijven in wat er voor mij echt toe doet. Norbert doet dat met scherpe maar ook hartelijke feedback. De oefeningen die gericht zijn op het ervaren en voelen, brachten me diverse inzichten. Ik heb verschillende coaches in mijn leven gehad, maar het is me nog nooit zo duidelijk geworden als nu. Als collega-coach kan ik hem van harte aanbevelen.

De afgelopen jaren heeft Norbert mij bijgestaan in het vinden en volgen van mijn eigen pad. Zijn ondersteunende kracht en warme verwelkomingen hebben me enorm geholpen. Bovenal durft Norbert, in al zijn eigen kwetsbaarheid, net die ene vraag te stellen die alles kan openbreken.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Als coach is Norbert betrokken en open minded. Hij weet een veilige ruimte te creëren waarin de kwetsbaarheid gezien kan worden.