EXECUTIVE COACHING VOOR MANAGERS & PROFESSIONALS

– Voor een bijdrage aan jouw persoonlijk en zakelijk leiderschap –

executive professionals coaching

“Iemand met zijn schaduw confronteren
is hem zijn eigen licht laten zien.”

INFO

Doelgroep
Voor executives en professionals die een wezenlijk stap in hun zakelijke of persoonlijke ontwikkeling willen zetten door naar hun dieper gelegen gedrags- en communicatiepatronen te kijken.

2 – 8 sessies

Voor acute persoonlijke uitdagingen en/of managementvraagstukken

60 minuten

Inclusief analyses, expert- en coachingsverslagen

Thierensweg 23
1411 EW Naarden

Je begeleider:
Norbert Koopen

Plan een kennismakingsgesprek

EXECUTIVE COACHING VOOR MANAGERS & PROFESSIONALS

– Voor een bijdrage aan jouw persoonlijk en zakelijk leiderschap –

MEER FLOW EN GEMAK IN MIJN FUNCTIONEREN

Je bent een professional, hebt veel verantwoordelijkheden, leidt een team, project of bent constant in contact met andere professionals. Je denkt jezelf goed te kennen, weet waar je goed in bent, weet hoe je overkomt op anderen, weet wat het effect daarvan is en weet waar je uitdagingen liggen, en soms heb je het idee of een gevoel dat het makkelijker, sneller of effectiever kan. Dan is het goed om een coach in te schakelen. Hij kijkt mee waar het beter kan en wat jij nu in deze fase van je carrière hebt te leren. Hij helpt je om te kijken naar de uitdaging waarvoor je nu staat met rust, kracht en vrijheid aan te gaan. Dat betekent vaak dat je iets nieuws gaat doen. En dan is het handig om iemand te hebben die even meeloopt.

TE SNEL, DRUK, EEN STEVIG INCIDENT OF EEN CRISIS

Het kan ook zijn dat je het gevoel dat het steeds minder soepel loopt. Je team functioneert minder goed, je project loopt moeizamer, de contacten die je hebt leveren minder flow op, de verbinding met leidinggevende, bestuurder of collega loopt niet zo soepel. Of je hebt te maken met een stevig incident, een crisis of een te grote druk. Iets dat alles op scherp zet, je dreigt onder uit te halen of zelfs onderuithaalt. En soms is het allemaal te snel gegaan dat je perspectief nodig hebt, is het evenwicht tussen werk en privé raakt volledig uit balans. Waar sta ik? Wat zijn mijn prioriteiten? Wat kan ik doen? Wat wil ik doen? En wat heb ik hier te leren? Ook dan is het fijn om een extra paar ogen van een specialist naast je te hebben die met je meekijken. Waar sta ik? Wat zijn mijn prioriteiten? Wat kan ik doen? Wat wil ik doen? En wat heb ik hier te leren?

MEER BETEKENIS?

Een fundamentele vraag kan ook op je bord liggen. Wil ik dit nog wel doen? Waar ligt mijn verlangen? Welke uitdaging wil ik aangaan en wat geeft mij betekenis? Een prachtige vraag om samen naar te kijken. Op welke energie loopt jouw motor? Wat geeft je flow? Waar haal je voldoening uit? Welke kant wil ik dan op bewegen? Het is iets waar ik samen met jou in executive coaching graag naar kijk. Een prachtig avontuur kan in het verschiet liggen.

“Weet wie je bent, wat je wilt, acteer ernaar op moedige wijze, weet wie daarop zit te wachten en zorg dat hun leven of de situatie in positieve zin verandert. Om je vervolgens te laten raken en te genieten van de verandering die je bij anderen en de wereld teweegbrengt.”

HOE?

Ik weet dat naast kennis en ervaring, de relatie tussen jou en mij in executive coaching het meest helend is. Als er vertrouwen is en we vanuit die situatie de juiste vragen stellen, dienen de antwoorden zich in het proces vanzelf aan. Ik weet dat jij de beste gids bent om je eigen pad te lopen en dat je af en toe hulp nodig hebt.

EFFECT VAN EXECUTIVE COACHING VOOR MANAGERS & PROFESSIONALS

We werken in executive coaching direct met de kern van de vraag. In één of meerdere sessies ontwarren we je patronen, zie je de dynamiek en ben je bewust van jouw beweging en die van de ander. Je ziet de obstakels, hindernissen en weet waar ze vandaan komen. Dat geeft lucht, perspectief en geeft een gevoel van controle en wat vrijheid. Nu is het aan jou de vraag welke beweging je wilt en kunt maken. Wat heeft voor jou prioriteit? En wat en welke steun heb je daarin nodig? En hoe wil, kan en ga je dat organiseren? Je hebt perspectief en kan concreet overgaan tot actie. Soms realiseer je dat je op de verkeerde weg bent. Een nieuw perspectief kan zich dan aandienen. Een nieuw avontuur ligt dan in het verschiet. Een spannend traject waar je langzaam meer zicht op gaat krijgen.

PLAN DIRECT JE ORIËNTEREND GESPREK IN