DE VOLGENDE STAP

“Om naar de levensstroom terug te gaan, sta afdwalen toe.”

DOEL

Het gaat goed en je hebt het gevoel dat je het allemaal wel op een rijtje hebt. Maar je vraagt je af: “Er is toch meer?” Je wilt meer uitdaging of meer energie? Is dit het nu? Wat wil en kan ik nog?

Of je zit vast. Je bevind je in een beklemmende situatie en je weet niet waar je moet beginnen. Welke stap moet ik zetten om hier uit te komen?

HOE

We gaan kijken wat je drijft. Waar krijg jij energie van? Misschien weet je dat al, maar we gaan focussen en voelen. Misschien komen we zelfs bij een verborgen verlangen. Als we dat hebben gevonden, dan kijken we naar de gedachten en gebeurtenissen die je (zouden kunnen) belemmeren. We gaan achterhalen hoe je met deze weerstand acteert. Het is een op maat gemaakt programma gericht op jouw vraag en wensen. Om een volgende stap in jouw ontwikkeling te zetten.

MOGELIJKE VRAGEN

Wat is je levensstrategie? Hoe acteer je? En welk effect heeft dat op je omgeving? Welke drempels kom je tegen en hoe reageer je daarop? Wat staat er bij jou in het licht? En wat staat in de schaduw? Wat is een beweging die ruimte geeft?

EFFECT

Je krijgt zicht op je verborgen potentieel. We brengen je verlangens en weerstanden in kaart. Je weet welke richting het beste bij je past en wat je daarin te doen hebt. Je weet ook op wie of, wat je kan terugvallen als je voor een uitdaging staat.

VRAGEN, INTERESSE, KENNISMAKING OF AANMELDEN

Mocht je vragen hebben, interesse gewekt zijn of willen kennismaken, laat dan je gegevens achter. Er wordt dan contact met je opgenomen om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

BIJBEHORENDE INSPIRATIE BIJ DIT PROGRAMMA

De hand van de natuur - South west coast path - het zoutpad
de liefde en je verleden - inzicht in patronen en automatismen
Alex Honnold - Free solo

Free solo

het wisselen van identiteit - masker
Jan Rotmans over systeemveranderingen
Een goede blik - Shimon Peres

Een goede blik

Moving on - Ainslie Henderson

Moving on

The work - Wat zit er achter het masker?

The Work

Leiderschapsreis: Noord-Italië op zijn best.
Een parel bij de npo - a family affair
Persoonlijke leiderschap - Oude wijn in nieuwe zakken?
A family affair

A family affair

Just talking - Peter de Graef
Wedding haka

Wedding haka

Into the wild

Into the wild

Hallo, is daar iemand?
As it is in heaven
The art of psychotherapy
Jenny, the jewel of yoga
De kracht van kwetsbaarheid