DE VOLGENDE STAP

– Voor een bijdrage aan jouw volgende stap in je leiderschap –

de volgende stap - coachingstraject - coaching

“Om naar de levensstroom terug te gaan,
sta afdwalen toe.”

INFO

Doelgroep
Voor mensen die een volgende stap in hun leven of in hun carrière willen zetten en naar hun gedrag, communicatie en hun eigen identiteit willen kijken.

2 – 8 sessies

Voor persoonlijke uitdagingen en meer betekenis

60 minuten

Inclusief analyses en coachingsverslagen

Thierensweg 23
1411 EW Naarden

Je begeleider:
Norbert Koopen

Plan een kennismakingsgesprek

DOEL PROGRAMMA – DE VOLGENDE STAP –

Het gaat goed en je hebt het gevoel dat je het allemaal wel op een rijtje hebt. Maar je vraagt je af: “Er is toch meer?” Je wilt meer uitdaging of je bent op zoek naar meer energie. Is dit het nu? Wat wil en kan ik nog? Of je zit vast, je bevindt je in een beklemmende situatie en je weet niet waar je moet beginnen. Welke stap moet ik zetten om hier uit te komen? Een onderdeel van dit programma is om te kijken naar je aandachtshuishouding. Hoe ga jij om met aandacht?

HOE

We gaan kijken wat er nu speelt. Wat is er aan de hand? En waar komt dat vandaan? Wat drijft je? Waar krijg jij energie van? Misschien weet je dat al, maar we gaan focussen, voelen en maken het gedetailleerder. Je krijgt nieuwe inzichten en misschien kom je zelfs bij een (verborgen) verlangen. We kijken naar jouw obstakels, jouw horden op dit moment. Het is een op maat gemaakt programma gericht op jouw vraag en wensen. En we schuwen daarbij geen methode of middel. We kijken wat jou past. Om vervolgens een nieuwe stap te zetten in je ontwikkeling. Op persoonlijk vlak of in je carrière als professional, manager of als leider. 

EFFECT

Je automatismen en patronen worden ontrafelt. Je ziet in welke dynamiek je zit en je krijgt richtingaanwijzers om de dynamiek op een juiste manier te volgen of juist er uit te stappen. Je verborgen potentieel wordt zichtbaar en je voelt hoe je die kan aanspreken. Dit traject wordt als spannend ervaren en tegelijkertijd heb je zin om dit aan te gaan. We kunnen je (verborgen) verlangens en weerstanden in kaart brengen. Je weet vervolgens welke richting het beste bij je past en wat je daarin te doen hebt. Je weet ook waar en welke steun je kan aanspreken als je voor de uitdaging of een belemmering staat.

BESPREEK JE UITDAGING