DE VOLGENDE STAP

– Voor een bijdrage aan jouw volgende stap in je leiderschap –

de volgende stap - coachingstraject - coaching

MEER INFORMATIE?

Goed contact tussen jou en mij is de voorwaarde voor mooie resultaten. Ben je geïnteresseerd in reflectie en executive coaching, heb je een vraag of gedachte, bel me dan op 035 203 19 21 of stuur een mail naar info@koopenbakker.nl. Ik kan ook contact met jou opnemen. Klik dan op de knop en laat je gegevens en de tijdstippen waarop je bereikbaar bent achter.

“Om naar de levensstroom terug te gaan,
sta afdwalen toe.”

DOEL PROGRAMMA – DE VOLGENDE STAP –

Het gaat goed en je hebt het gevoel dat je het allemaal wel op een rijtje hebt. Maar je vraagt je af: “Er is toch meer?” Je wilt meer uitdaging of je bent op zoek naar meer energie. Is dit het nu? Wat wil en kan ik nog? Of je zit vast, je bevindt je in een beklemmende situatie en je weet niet waar je moet beginnen. Welke stap moet ik zetten om hier uit te komen? Een onderdeel van dit programma is om te kijken naar je aandachtshuishouding. Hoe ga jij om met aandacht?

HOE

We gaan kijken wat er nu speelt. Wat is er aan de hand? En waar komt dat vandaan? Wat drijft je? Waar krijg jij energie van? Misschien weet je dat al, maar we gaan focussen, voelen en maken het gedetailleerder. Je krijgt nieuwe inzichten en misschien kom je zelfs bij een (verborgen) verlangen. We kijken naar jouw obstakels, jouw horden op dit moment. Het is een op maat gemaakt programma gericht op jouw vraag en wensen. En we schuwen daarbij geen methode of middel. We kijken wat jou past. Om vervolgens een nieuwe stap te zetten in je ontwikkeling. Op persoonlijk vlak of in je carrière als professional, manager of als leider. 

EFFECT

Je automatismen en patronen worden ontrafelt. Je ziet in welke dynamiek je zit en je krijgt richtingaanwijzers om de dynamiek op een juiste manier te volgen of juist er uit te stappen. Je verborgen potentieel wordt zichtbaar en je voelt hoe je die kan aanspreken. Dit traject wordt als spannend ervaren en tegelijkertijd heb je zin om dit aan te gaan. We kunnen je (verborgen) verlangens en weerstanden in kaart brengen. Je weet vervolgens welke richting het beste bij je past en wat je daarin te doen hebt. Je weet ook waar en welke steun je kan aanspreken als je voor de uitdaging of een belemmering staat.

BEHOEFTE AAN REFLECTIE EN EXECUTIVE COACHING?

Als geen ander weet ik dat jij de beste gids bent om je eigen pad te lopen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Ik help je met executive coaching mee zoeken om bij de kern van je uitdagingen te komen en daar oplossingen voor te vinden.

Je gegevens zijn veilig.

PERSOONLIJKE EN EXECUTIVE COACHING

– Voor snelle en effectieve stappen in jouw persoonlijk en zakelijk leiderschap –

BEWUSTWORDING

Bewustwording van je gedrag is de eerste stap in persoonlijke ontwikkeling en de belangrijkste eigenschap daarvoor is aandacht en verwondering. Ben je je bewust van je gedachten, je emoties, je lichamelijke sensaties en je daaruit voortvloeiende gedrag en kun je daar met enige verwondering naar kijken, dan heb je een stevige basis voor persoonlijk en zakelijk leiderschap gelegd.

COACHING, PERSOONLIJK EN ZAKELIJK LEIDERSCHAP

Je begeeft je in een – complexe – omgeving met een veel signalen, verantwoordelijken en er is vaak een stevige druk van binnen en of buiten de organisatie. In persoonlijke en executive coaching kijk je wat je in welke situatie precies doet. Wat valt er nu te leren? Welke prioriteiten wil je stellen? Wat is dienstbaar aan je collega’s, medewerkers, leidinggevende, de organisatie en wat is dienstbaar voor jou? Wat heb jij nu los te laten en wat dien je nu stevig vast te pakken? Hoe kan je je vrijer, rustiger en krachtiger bewegen?

DIEPGAANDE INZICHTEN EN EFFECTIEVE STAPPEN

Met coaching kun je diepgaande inzichten krijgen en snelle stappen zetten. Met behulp van een specialist krijg je – naast een extra paar ogen – zijn of haar ervaring en vaardigheden om op diepgaande wijze te zoeken naar jouw uitdaging. Hij of zij weet binnen enkele sessies de vinger op de zere plek te leggen en helpt je mee naar oplossingen, bewegingen en gedragingen zoeken die je beter passen. 

VERTROUWEN EN NIET ALLEEN

Als geen ander weet ik dat jij de beste gids bent om je eigen pad te lopen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Belangrijk daarbij is dat er groot vertrouwen tussen jou en mij is. In de relatie en het vertrouwen kunnen de juiste vragen worden gesteld waardoor de  antwoorden zich haast vanzelf aandienen.