DE VOLGENDE STAP

“Om naar de levensstroom terug te gaan, sta afdwalen toe.”

DOEL

Het gaat goed en je hebt het gevoel dat je het allemaal wel op een rijtje hebt. Maar je vraagt je af: “Er is toch meer?” Je wilt meer uitdaging of meer energie? Is dit het nu? Wat wil en kan ik nog?

Of je zit vast. Je bevind je in een beklemmende situatie en je weet niet waar je moet beginnen. Welke stap moet ik zetten om hier uit te komen?

HOE

We gaan kijken wat je drijft. Waar krijg jij energie van? Misschien weet je dat al, maar we gaan focussen en voelen. Misschien komen we zelfs bij een verborgen verlangen. Als we dat hebben gevonden, dan kijken we naar de gedachten en gebeurtenissen die je (zouden kunnen) belemmeren. We gaan achterhalen hoe je met deze weerstand acteert. Het is een op maat gemaakt programma gericht op jouw vraag en wensen. Om een volgende stap in jouw ontwikkeling te zetten.

MOGELIJKE VRAGEN

Wat is je levensstrategie? Hoe acteer je? En welk effect heeft dat op je omgeving? Welke drempels kom je tegen en hoe reageer je daarop? Wat staat er bij jou in het licht? En wat staat in de schaduw? Wat is een beweging die ruimte geeft?

EFFECT

Je krijgt zicht op je verborgen potentieel. We brengen je verlangens en weerstanden in kaart. Je weet welke richting het beste bij je past en wat je daarin te doen hebt. Je weet ook op wie of, wat je kan terugvallen als je voor een uitdaging staat.

Ervaringen

Norbert heeft me gegidst bij het nemen van een belangrijk besluit. Een keerpunt in mijn leven. Met zachte, maar besliste hand heeft hij me geholpen om mijn stappen te zetten, op koers te blijven in wat er voor mij echt toe doet. Norbert doet dat met scherpe maar ook hartelijke feedback. De oefeningen die gericht zijn op het ervaren en voelen, brachten me diverse inzichten. Ik heb verschillende coaches in mijn leven gehad, maar het is me nog nooit zo duidelijk geworden als nu. Als collega-coach kan ik hem van harte aanbevelen.

René (Coach)

De afgelopen jaren heeft Norbert mij bijgestaan in het vinden en volgen van mijn eigen pad. Zijn ondersteunende kracht en warme verwelkomingen hebben me enorm geholpen. Bovenal durft Norbert, in al zijn eigen kwetsbaarheid, net die ene vraag te stellen die alles kan openbreken.

Timo (Procesbegeleider)

Al een aantal jaren hikte ik aan tegen een besluit over mijn volgende loopbaanstap. Ik wist dat ik moed nodig had om te doen, maar wist nog niet precies wat dat zou zijn. Wel of niet als zelfstandige en doe ik dat in mijn huidige vakgebied of niet? Norbert heeft me in een paar stappen naar inzicht in mijn echte drijfveren toegebracht. Het was verbluffend hoe ik bij hem een oefening heb gedaan die alles helemaal helder maakte, waardoor ik vervolgens een duidelijk besluit kon nemen.

René (Senior Communicatie-adviseur)

VRAGEN, INTERESSE, KENNISMAKING OF AANMELDEN

Mocht je vragen hebben, interesse gewekt zijn of willen kennismaken, laat dan je gegevens achter. Er wordt dan contact met je opgenomen om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.