INTERESSE?

Goed contact tussen jou en mij is de voorwaarde voor mooie resultaten. Als je een vraag of een gedachte hebt, bel me dan op 035 203 19 21 of stuur een mail naar info@koopenbakker.nl. Je kan ook hieronder je gegevens achterlaten. Dan neem ik contact met jou op.

DOEL PROGRAMMA – DE VOLGENDE STAP –

Het gaat goed en je hebt het gevoel dat je het allemaal wel op een rijtje hebt. Maar je vraagt je af: “Er is toch meer?” Je wilt meer uitdaging of je bent op zoek naar meer energie. Is dit het nu? Wat wil en kan ik nog? Of je zit vast, je bevindt je in een beklemmende situatie en je weet niet waar je moet beginnen. Welke stap moet ik zetten om hier uit te komen? Een onderdeel van dit programma is om te kijken naar je aandachtshuishouding. Hoe ga jij om met aandacht?

HOE

We gaan kijken wat er nu speelt. Wat is er aan de hand? En waar komt dat vandaan? Wat drijft je? Waar krijg jij energie van? Misschien weet je dat al, maar we gaan focussen, voelen en maken het gedetailleerder. Je krijgt nieuwe inzichten en misschien kom je zelfs bij een (verborgen) verlangen. We kijken naar jouw obstakels, jouw horden op dit moment. Het is een op maat gemaakt programma gericht op jouw vraag en wensen. En we schuwen daarbij geen methode of middel. We kijken wat jou past. Om vervolgens een nieuwe stap te zetten in je ontwikkeling. Op persoonlijk vlak of in je carrière als professional, manager of als leider. 

MOGELIJKE VRAGEN BIJ JE VOLGENDE STAP

Wat is je strategie? Wat zijn jouw automatismen en patronen? Wat is je primaire in beweging in verschillende contacten? Hoe acteer je en wat voel je dan? En welk effect heeft dat op je omgeving? Welke drempels kom je tegen en hoe reageer je daarop? Wat is een beweging die ruimte geeft, maar die je nu nog ziet, onvoldoende maakt of zelfs nog niet bekend is?

EFFECT

Je automatismen en patronen worden ontrafelt. Je ziet in welke dynamiek je zit en je krijgt richtingaanwijzers om de dynamiek op een juiste manier te volgen of juist er uit te stappen. Je verborgen potentieel wordt zichtbaar en je voelt hoe je die kan aanspreken. Dit traject wordt als spannend ervaren en tegelijkertijd heb je zin om dit aan te gaan. We kunnen je (verborgen) verlangens en weerstanden in kaart brengen. Je weet vervolgens welke richting het beste bij je past en wat je daarin te doen hebt. Je weet ook waar en welke steun je kan aanspreken als je voor de uitdaging of een belemmering staat.

Ervaringen

Norbert heeft me gegidst bij het nemen van een belangrijk besluit. Een keerpunt in mijn leven. Met zachte, maar besliste hand heeft hij me geholpen om mijn stappen te zetten, op koers te blijven in wat er voor mij echt toe doet. Norbert doet dat met scherpe maar ook hartelijke feedback. De oefeningen die gericht zijn op het ervaren en voelen, brachten me diverse inzichten. Ik heb verschillende coaches in mijn leven gehad, maar het is me nog nooit zo duidelijk geworden als nu. Als collega-coach kan ik hem van harte aanbevelen.

De afgelopen jaren heeft Norbert mij bijgestaan in het vinden en volgen van mijn eigen pad. Zijn ondersteunende kracht en warme verwelkomingen hebben me enorm geholpen. Bovenal durft Norbert, in al zijn eigen kwetsbaarheid, net die ene vraag te stellen die alles kan openbreken.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Als coach is Norbert betrokken en open minded. Hij weet een veilige ruimte te creëren waarin de kwetsbaarheid gezien kan worden.