TEAMINSPIRATIE

– Voor organisaties die in verbinding en plezier krachtige resultaten willen halen –

teaminspiratie - teamcoaching - teamontwikkeling

“De middelmatige leraar vertelt.
De goede leraar verklaart.
De betere leraar toont aan.
De ware leraar inspireert.”

INFO

Doelgroep
Teams die geïnspireerd in hun ontwikkeling willen worden door wezenlijk naar elkaars gedrags- en communicatiepatroon te kijken.

1 – 3 sessies

Voor meer rust, kracht en handelingsvrijheid

Minimaal 1 dagdeel

Inclusief nabespreking, analyses en coachingsverslagen

Op locatie organisatie of een gedecentraliseerde locatie

Plan een kennismakingsgesprek

TEAMINSPIRATIE

– Voor organisaties die in verbinding en plezier krachtige resultaten willen halen –

DOEL PROGRAMMA

Het centrale thema van dit programma is om op een specifiek thema of in zijn algemeenheid inspiratie te krijgen. Jullie staan voor een uitdaging, hebben een kick-off en willen in goede sfeer van start gaan. Of misschien loopt alles op routine en het wordt een beetje saai. Jullie presteren wel, maar het kan beter en met meer plezier. Of alles gaat snel en jullie willen in een korte en krachtige sessie een pas op de plaats maken en weer tot elkaar komen.

HOE

Contact, jezelf laten zien en elkaar uitdagen. Meer verbinding met elkaar krijgen. Jullie voelen wat er speelt, bij jezelf en bij de ander. Je luistert om vandaar meer verbinding te voelen zonder je eigenheid te verliezen. Met vertrouwen, moed, lef en plezier het verlangen en het doel van jullie team in de wereld zetten.

EFFECT

Het effect van het programma zorgt voor vertrouwen, kwetsbaarheid en creativiteit. Jullie verstaan en begrijpen beter. Er is een moment van rust. Er is een verfrissende energie die jullie helpt om met plezier te werken. En die jullie uitnodigt tot fraaie prestaties.

GEEF DIRECT JE BEHOEFTE AAN