LEIDERSCHAPS- EN TEAMREIZEN OP MAAT

“Het gaat niet om veranderen,
maar om het vinden van nieuwe wegen”

&

“Wanneer een team zich inzet voor onbaatzuchtig vertrouwen en instinct combineert met moed en inspanning, dan is het klaar om te klimmen.”

DOEL

Iedere persoon, team of organisatie heeft zijn of haar vraagstukken en behoeftes. De ervaring leert dat enkele dagen in de natuur diepgaande antwoorden kunnen geven. Voor teams geldt dat er een krachtige onderlinge verbinding ontstaat door de gezamenlijke ervaring. 

HOE

Vaak is alleen al in de natuur zijn met elkaar genoeg. Maar daarnaast is er een scala aan mogelijkheden met ervaringsgerichte oefeningen, gesprekken, vragen en een keuze uit grote hoeveelheden activiteiten (wandelen, hiken, klimmen, kanoën, fietsen etc.).

Onder deze reizen zit als voorwaarde een natuurlijk proces dat dit intensiveert. Met behulp van stilte, beweging, natuur en niets doen dalen we af in onszelf, worden we meer verbonden met de natuur en onze omgeving. Het is een oude manier van in contact komen. Kijken, voelen en daarmee begrijpen; loslaten om vervolgens de ruimte krijgen om te transformeren en te realiseren. Het heeft even tijd nodig, maar het is er dan altijd. Je hoeft er niet veel voor te doen.

MOGELIJKE VRAGEN

Dat is in deze context zeer afhankelijk van de persoon, groep of team. Belangrijk is dat de vraag vanuit een verlangen of vanuit het hart komt. En bij teams dat de vraag congruent is met de visie, missie en doel van de organisatie.

EFFECT

Elke dag een nieuw perspectief om antwoorden te vinden die je of jullie terugbrengen naar de kern. Om vervolgens deze inzichten mee te nemen in het dagelijks leven. Een reis over het vinden van antwoorden, vertrouwen, verlangen en verbinden. Een reis over het willen en kunnen bewandelen van nieuwe wegen.  

Ervaringen

Wat een ongelofelijk cadeau aan jezelf om een week lang met relevante thema’s aan de slag te zijn.

Het delen met reisgenoten zorgt voor verbinding op een diepere laag, hier ben ik ze zeer dankbaar voor. Norbert neemt je aan de hand, luistert, denkt mee en geeft een duwtje waar nodig. Waar ik zelf alle mogelijke uitvluchten verzon bleef Norbert op een fijne maar kritische manier scherp. Voor mij precies wat ik nodig had.

Alles is aanwezig om een stap te maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. De schitterende omgeving en het inspirerende programma doen de rest… een aanrader!

Maarten (Adviseur)

Vijf dagen in de natuur. Wandelen, het buiten zijn, mijn telefoon uit en bewust aan de slag met mijn doelen. Eenvoudige ingrediënten die door middel van deze combinatie, coachingsgesprekken en -oefeningen bij mij zorgden voor inzichten met impact. 

De ‘Cammino di San Francesco’ is een prachtige route en kans om te kijken naar je patronen, stil te staan en (nieuwe) koers te bepalen.

Norbert weet als geen ander vol overgave, met zijn passie voor het coachen en liefde voor Italië, je mee te nemen en te begeleiden op je eigen persoonlijke ontdekkingsreis. 

Jeanette (Ondernemer)

Het was een fysieke reis en een reis vanbinnen. Ik vind het bijzonder dat er gelijk al een sfeer van openheid, vertrouwen en verbinding was in de groep. Ik vond het bijzonder om even een paar dagen helemaal los te zijn van de bewoonde wereld en de dagelijkse beslommeringen. De rust in de bergen zorgt ervoor dat er meteen al ruimte komt voor bezinning en goede gesprekken. Het programma had een logische opbouw. De oefeningen waren ondersteunend en een rode draad.

De ervaringsgerichte oefeningen werken krachtig door de directe verbinding met het voelen.

Norbert kent het gebied door en door. Als coach is hij betrokken en open minded. Hij weet een veilige ruimte te creeren waarin de kwetsbaarheid gezien kan worden. 

De reis heeft het inzicht in mijn patronen vergroot en heeft me frisse moed gegeven om een nieuwe weg in te slaan.

Suzan (Hulpverlener)

De reis was onvergetelijk. Prachtige omgeving, schitterende bergen, passen en goed begaanbare paden. Dit gebied is een verborgen schat in de Alpen.

Ellen (Bestuurder - directeur)

Ik vind het geweldig om te zien hoe Norbert doet wat hij doet, hoe hij gaat waar hij voor gaat. Hij bedenkt, richt in, durft en doet: Lef! En dan de hoeveelheid aandacht en zorg die hij daarin legt, bij iedere stap.

In ons contact geldt ook dat schuring glans bracht. Norbert is open en eerlijk, ook in zijn zelfreflectie.

Ik gun het ieder mens om zon en schaduw in zichzelf te ontmoeten in de schoonheid en geborgenheid van het landschap en de groep. De oprechte, sterke en liefdevolle leiding van Norbert als gids verdient mijn aanbeveling.

Grazige weiden, rustige wateren, verkwik mijn ziel en leid mij in rechte sporen” Uit een lied van David.

Lydia (HR-manager, trainer)

Een reis in de bergen… met prachtige uitzichten en bijzondere inzichten. Zowel letterlijk als figuurlijk, via dalen naar (grote) hoogten. Iedere dag had weer zoveel nieuws te brengen en de sfeer van de bergen maakte grote indruk.

 Al eerder ben ik bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en heb ik inzicht gekregen in mezelf. Tóch is het tijdens deze trip gelukt om tot verdere verdieping te komen. Enerzijds door de coachingsgesprekken en gesprekken binnen de groep. Anderzijds ook door diverse processen waarbij het meer gaat om voelen/ervaren dan om analyseren/beredeneren. Heel indrukwekkend was dat.

 Nu, inmiddels enige weken thuis, merk ik dat deze reis vooral weer ‘beweging’ heeft gebracht. Mij nieuwe energie en handvatten heeft gegeven om aan de slag te gaan, mezelf meer te laten zien en steviger te gaan voor wat ik zélf wil of nodig vind.

 Norbert is een warme, persoonlijke coach die zich helemaal geeft om de deelnemers verder te helpen en snel vertrouwen en veiligheid weet te creëren. Hij heeft een bijzondere reis uitgestippeld en ik zal deze ervaring nooit vergeten.

Een aanrader!!

Stefan (Leraar)

Norbert heeft een krachtig programma neergezet waar veel aangeraakt wordt en er vervolgens ook veel ruimte is om te kijken wat boven komt. Ik heb genoten van het vertragen, het in de natuur zijn en tijdens het wandelen bewust en onbewust met mijn ontwikkelthema’s bezig te zijn. De route is prachtig en we hebben op geweldige plekken overnacht, waaronder een klooster.

Frederieke (Cross culture specialist)

VRAGEN EN INTERESSE

Mocht je vragen hebben, interesse gewekt zijn of willen kennismaken, laat dan je gegevens achter. Er wordt dan contact met je opgenomen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Bij interesse zal een intake plaatsvinden met de leider of manager van het team en eventueel enkele leden.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.