Magie van wandelen

DE MAGIE VAN WANDELEN

DE VOORDELEN VOOR LICHAAM EN GEEST

NIEUWE INSPIRATIE?

Wil je een bericht als er nieuwe inspiratie is?

WE ZIJN LOPERS

We zijn niet gemaakt om zoveel te zitten, maar dat doen we wel. We zijn van oudsher langeafstandlopers. Je voelt je fitter en minder gestrest als je het doet. Wandelen zorgt dat we langer leven en minder snel ziek worden. En wie veel wandelt herkent het volgende gevoel. Dingen vallen op zijn plaats. Nieuwe inzichten, ideeën en oplossingen voor je problemen. En dat komt omdat wanneer je wandelt, je hersenen een groter bereik hebben.

INZICHTEN EN ANTWOORDEN

Om deze redenen train, coach en wandel ik graag. Deelnemers in de juiste staat van ‘zijn’ brengen en vervolgens een aantal vragen meegeven, leidt tot de meest verrassende en diepgaande inzichten en antwoorden. Om die inzichten vervolgens te gebruiken in coaching en training.

VERDIEPING IN DE KUNST VAN WANDELEN

Erling Kagge, een zonderlinge Noor en avonturier, heeft zijn hele leven gewandeld en misschien wel tot een kunst verheven. Hij deed het in ieder geval op extreme wijze. Hij wandelde o.a. naar de Noordpool, de Zuidpool, de Mount Everest en door de riolen van New York. Hij heeft een klein handzaam boekje geschreven over wat er tijdens wandelengebeurt ? Hij las onderzoeken, artikelen, literatuur, filosofische bespiegelingen en combineerde die met zijn eigen ervaringen, gedachten en gevoelens. 

Wie zich snel verplaatst zal merken dat alles in elkaar overloopt en zich samenbalt in één moment. En degene die veel wandelt, kent het grootste geheim van wandelaars: “Het leven duurt langer als je loopt. Door te wandelen, duren de momenten langer.”

ERVARING OP DE BEZINNINGS- EN LEIDERSCHAPSREIZEN

In de afgelopen jaren ben ik tijdens mijn leiderschapsreizen overtuigd geraakt dat je in een korte tijd door een mooie combinatie – natuur, wandelen, een groep, informatie, ervaringsgerichte oefeningen, persoonlijke coaching en de juiste informatie – een diepgaande ontmoeting met jezelf kan hebben die een blijvend effect heeft. Natuurlijk krijg je die in ook in een trainings- en coachingstraject. Maar 5 dagen zonder telefoon, internet en andere verwarrende signalen van buitenaf, doet wat met een mens. Wandel zo vaak als het kan in de natuur zou mijn advies zijn. En als je een keer wil kennismaken om mee te gaan, dan kun je altijd contact opnemen. De relatie tussen deelnemer en coach is namelijk belangrijk voor een dergelijke reis.

WIL JE MEER VAN DIT SOORT INSPIRATIE ONTVANGEN?

Laat je voornaam en je e-mailadres achter en je ontvangt af en toe een bericht als er nieuwe inspiratie is.

Je gegevens zijn veilig en je kan je elk moment met één klik afmelden.