HOE HELPT DE NATUUR JE?

OP ZOEK NAAR RUST, KRACHT EN VRIJHEID

De natuur is de plek waar we vandaan komen. Het zit in en is letterlijk ons systeem. Het lijkt een plek waar we steeds verder van verwijderd raken. Terugkeren naar die betreffende plek doet ons goed. Het maakt ons rustiger, krachtiger, vitaler en zorgt voor diepgaande inzichten. Hoe helpt de natuur bij persoonlijke en teamontwikkeling?

HOE KAN KOOPENBAKKER JE DAARBIJ HELPEN?

De natuur leent zich uitstekend voor korte vitale bezoeken, maar wil je het effect van de natuur beter tot je krijgen dan is fijn om er een langere periode door te brengen. De stilte tezamen met ervaringsgerichte oefeningen, op inzicht gerichte vragen, meditaties, visualisaties en een rustige wandelende beweging zorgen voor een krachtig effect. De grootsheid en eenvoud van de natuur zorgen dat inzichten tot je komen en diep indalen. Je voelt ze en daarmee begrijp je ze grondiger. Om ze vervolgens toe te passen in je vertrouwde omgeving. Je hebt ze immers gevoeld. Het oude werkt dan niet meer.

MOGELIJKE COACHING -& TRAININGSPROGRAMMA’S BIJ DEZE INSPIRATIE

Cammino di San Francesco - leiderschapsreis
Alpi Orobie - leiderschapsreis
Alpi Orobie - leiderschapsreis

Klik op bovenstaande ‘tags’ en vind berichten met een vergelijkbare sfeer of thema. Of zoek juist naar andere onderwerpen. Boeken, films, documentaires, video’s en verhalen om je te raken. Laat je inspireren.

Als deze berichten je bevallen, dan kan je ook de inspiratie in je mail ontvangen. Klik hier waarom dat fijn kan zijn of meld je nu meteen aan.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.