WAT IS DE KRACHT VAN AANDACHT?

Een essentiële vaardigheid

– INSPIRATIE –

WAT IS DE KRACHT VAN AANDACHT?

Een essentiële vaardigheid

In onderzoeken komt telkens weer naar voren dat meditatie en mindfulness een vorm van aandacht is, die ons heel veel brengt op zowel geestelijk als lichamelijk niveau. Bij persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling is het misschien wel de belangrijkste vaardigheid om stappen te zetten. Als we aandacht hebben kunnen we gevoelens linken aan lichamelijke sensaties en gedachten. We begrijpen ze beter.

DE KRACHT VAN AANDACHT

Als collega’s, partners en andere dierbaren vervolgens dezelfde vaardigheid hebben en ook nog eens goed luisteren is verbinding relatief eenvoudig. En daarmee een volgende stap in een team, relatie of een ontmoeting. Coaches en trainers kunnen cliënten en teams die aandachtiger sneller en effectiever helpen. In de natuur gebeurt dat vanzelf. Hoe werkt dat nou precies?

– Tekst ‘Kracht van aandacht’ gaat onder de afbeeldingen verder –

– Klik op onderstaande afbeeldingen en vind meer inspiratie over aandacht en wendbaarheid –

– Vraag gratis inlog aan voor toegang –

“Omdat je dan weet dat als je in een bepaald gevoel zit,
dat je er eigenlijk boven kan staan en naar het gevoel kan kijken.
Niet het gevoel bent, niet de emotie bent.”

ANDERE VLOGS OVER IJSLAND

– Klik op één van onderstaande vlogs en vind meer over de expeditie in IJsland –

HOE KAN KOOPENBAKKER JE HELPEN?

De werkwijze van KoopenBakker is gericht op het voelen door aandacht. Je kan dat bijvoorbeeld oefenen door regelmatig te mediteren of aandachtig in je handelen te zijn. Ervaringsgerichte oefeningen, visualisaties, (familie-)opstellingen, dialoogtechnieken, natuur en beweging etc. staan dit proces tot dienst. Dit proces leidt tot diepgaande en inzichten waardoor gedrag, patronen, automatismen worden begrepen. De ervaring bewijst dat deze werkwijze duurzame oplossingen en transformaties realiseert voor gestelde vragen, problemen en uitdagingen. Zodat je vrijer, rustiger en krachtiger in het leven staat. Kijk eens naar het onderstaande aanbod en dan met name naar de workshops en de programma’s.

WIL JE MEER ZOALS DIT?

Meld je aan en ontvang de nieuwste inspiratie!

MELD ME AAN

Inspiratie en op de hoogte blijven?

KoopenBakker volgen?

Schrijf je in:

INSCHRIJVEN

Je vindt ons hier: