GRATIS ONTWIKKELINGSTRAINING

Persoonlijk en zakelijk ontwikkelingsprogramma

Voor meer rust, vrijheid en voldoening in je dagelijks handelen

“Er is een verschil tussen het pad kennen
en op het pad lopen.”

OVER DEZE GRATIS TRAINING

Doelgroep:
Voor professionals die hun gedrag en communicatie beter willen begrijpen en een eerste stap in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling willen zetten. Om vervolgens meer rust, vrijheid en voldoening in hun dagelijks handelen te ervaren.

Persoonlijk ontwikkelingsprogramma

7 contactmomenten in 30 dagen

Lesmateriaal, opdrachten en inspiratie

Toegang tot digitale leeromgeving

Gratis

Het gratis persoonlijk ontwikkelingsprogramma van KoopenBakker voor professionals geeft je meer zicht op je communicatie en een andere kijk op je situaties, je gedrag, je relaties, je ontmoetingen en daarmee op je dagelijks handelen. En met deze vernieuwde blik op jezelf, begrijp je je eigen gedrag. Om van daaruit nieuwe stappen te zetten die jou – in contact met de ander, de groep en je omgeving – het beste passen.”

 • Online lessen

  7x

  Begeleiding van verplicht en facultatief lesmateriaal.

 • 3 thema’s

  30 dagen

  3 verschillende thema’s voor je persoonlijke ontwikkeling.

 • Inspiratie

  8x

  Artikelen,  video’s, docu’s, films en boeken

 • Opdrachten

  6x

  Opdrachten om het geleerde in de praktijk te brengen.

 • Zelfstudie

  Minimaal 30 minuten wk

  De gemiddelde minimale tijd die je aan het programma dient te besteden.

GRATIS ONTWIKKELINGSTRAINING

– Zet een nieuwe stap –

AANDACHT EN VERWONDERING

Aandacht en verwondering zijn de belangrijkste vaardigheden bij persoonlijke ontwikkeling. Als je met de juiste aandacht naar jezelf en je omgeving kan kijken dan neemt je bewustzijn en je lerend vermogen toe. Je kan met rust en een zekere afstand kijken naar wat er in jou en in je omgeving gebeurt en dat geeft rust. En zijn aandacht en verwondering niet vaardigheden die in onze drukke maatschappij steeds verder van ons staan?

HET VERSCHIL TUSSEN ANTWOORDEN EN VRAGEN

Een aangereikt antwoord helpt je meestal niet verder. Je hebt het antwoord meestal niet doorleefd, voelt niet wat het doet, neemt het ter kennisgeving aan en kunt het daarmee meestal niet goed inzetten. Een goede vraag helpt je wel verder, je vindt het antwoord wat op dat ogenblik het beste bij jou past.

OBSERVEREN, ANALYSEREN EN NIEUWE INZICHTEN

Je bent beter in staat om je (belemmerende) gedachten, je emoties en je lichamelijke sensaties te herkennen, je ziet hoe ze met elkaar in verband zijn en je komt tot zicht op wat je wilt leren. De opgedane ruimte geeft je een nieuw en wijder perspectief.

SAMENVATTING: EEN GIDS NAAR…

Met het gratis ontwikkelingsprogramma train je aandacht, verwondering en word je bewustzijn verruimd en neemt je lerend vermogen toe. Met de vragen, oefeningen en de inspiratie doe je nieuwe inzichten op de aangereikte thema’s rond je gedrag zodat je je wat vrijer, rustiger en krachtiger voelt en meer plezier hebt in wat je doet.

WIL JE IETS ANDERS OF HEB JE EEN VRAAG? PLAN EEN GESPREK.