HOE WERK JE SAMEN OP EEN EXPEDITIE?

WAT IS TOEPASBAAR IN HET DAGELIJKS LEVEN?

In een fractie van een seconde reageren we. In die reactie vallen we vaak terug in onze automatismen en patronen. Dit natuurlijk aangeleerde gedrag brengt ons ver maar kan ook leiden tot een vervelende dynamiek. In een expeditie waar extreem weer, vermoeidheid en een heftige omgeving eerder regel is dan uitzondering, is het logisch dat ineffectieve communicatie en inefficiënte samenwerking sneller naar boven komen. Het is een tikkende tijdbom die altijd wel een keer ontploft en dingen in de war stuurt. Telkens weer. Welke lessen trek jij uit specifiek deze samenwerking? 

HOE KAN KOOPENBAKKER JE DAARBIJ HELPEN?

De werkwijze van KoopenBakker is gericht op voelen, luisteren en daarmee begrijpen. Gewaarzijn is daarbij een cruciale kwaliteit. Het creëert en bevestigt de voorwaarden zoals vertrouwen, kwetsbaarheid, effectieve communicatie die nodig zijn om nieuwe stappen te zetten. Om vervolgens gezamenlijk te kijken naar kwaliteiten, belangen, behoeftes en doelen. Om gezamenlijk en in verbinding nieuwe stappen te zetten.

MOGELIJKE COACHING -& TRAININGSPROGRAMMA’S BIJ DEZE INSPIRATIE

Faciliteren van teams en groepen

Teamcheck

Cammino di San Francesco - leiderschapsreis
Alpi Orobie - leiderschapsreis
Alpi Orobie - leiderschapsreis

Klik op bovenstaande ‘tags’ en vind berichten met een vergelijkbare sfeer of thema. Of zoek juist naar andere onderwerpen. Boeken, films, documentaires, video’s en verhalen om je te raken. Laat je inspireren.

Als deze berichten je bevallen, dan kan je ook de inspiratie in je mail ontvangen. Klik hier waarom dat fijn kan zijn of meld je nu meteen aan.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.