LESSEN UIT EEN EXPEDITIE

Voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling

Welke lessen uit een expeditie kunnen we toepassen in persoonlijke en teamontwikkeling? Het is een vraag die vaak wordt gesteld omdat een expeditie het gedrag van de deelnemers onder een vergrootglas legt. De extreme omstandigheden zorgen dat (ineffectieve) communicatie en (inefficiënte) samenwerking sneller naar de oppervlakte komen. Bovendien heeft de overweldigende natuur en omgeving grote effecten op lichaam en geest. 

“Op een expeditie waar extreme prestaties of extreme weersomstandigheden zijn,
is er per definitie druk. Dat werkt als een vergrootglas waardoor
belemmerende patronen sneller naar boven komen.”

LESSEN EN ERVARING TOEGEPAST IN HET DAGELIJKS LEVEN

De leiderschapsreis over de hooglanden van IJsland rond Nationaal park Vatnajökull en bracht me terug bij mijn klimexpedities in o.a. Alaska, Rusland en Peru van de afgelopen decennia. Het was weer echt ‘into the wild’. Wat heb je nodig, hoe werk je samen en wat helpt je om de omstandigheden te trotseren? Welke positieve effecten heeft de natuur op je? En hoe kan je dit in het dagelijks leven toepassen?

ZELF OP LEIDERSCHAPSREIS?

Wil je zelf een keer een dergelijke leiderschapsreis maken kijk dan eens naar de brochure, filmbeelden, foto-impressie, programma en eigenschappen van de reizen in de ‘Orobie‘, ‘Toscane’ en ‘Umbrië’ in Italië of ‘Into the wild’ in Canada. Een op maat gemaakte reis voor teams of individuen kan ook.

VIDEOBEELDEN FIETSEXPEDITIE IJSLAND

– Klik op onderstaande vlogs en vind inspiratie uit de expeditie naar IJsland –

WIL JE MEER ZOALS DIT?

Meld je aan en ontvang de nieuwste inspiratie!

MELD ME AAN

Inspiratie en op de hoogte blijven?

KoopenBakker volgen?

Schrijf je in:

INSCHRIJVEN

Je vindt ons hier: