WAT IS DE KRACHT VAN GEWAARZIJN?

EEN ESSENTIËLE VAARDIGHEID BIJ PERSOONLIJKE EN TEAMONTWIKKELING

In onderzoeken komt telkens weer naar voren dat meditatie en mindfulness een vorm van aandacht is, die ons heel veel brengt op zowel geestelijk als lichamelijk niveau. Bij persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling is het misschien wel de belangrijkste vaardigheid om stappen te zetten. Als we gewaarzijn kunnen we gevoelens linken aan lichamelijke sensaties en gedachten. We begrijpen ze beter.

Als collega’s, partners en andere dierbaren vervolgens dezelfde competentie hebben en ook nog eens goed luisteren is verbinding relatief eenvoudig. En daarmee een volgende stap in een team, relatie of een ontmoeting. Coaches en trainers kunnen cliënten en teams die gewaarzijn sneller en effectiever helpen. In de natuur gebeurt dat vanzelf. Hoe werkt dat nou precies?

HOE KAN KOOPENBAKKER JE HELPEN?

De werkwijze van KoopenBakker is gericht op het voelen door gewaarzijn. Ervaringsgerichte oefeningen, visualisaties, (familie-)opstellingen, dialoogtechnieken, natuur en beweging etc. staan dit proces tot dienst. Dit proces leidt tot diepgaande inzichten waardoor gedrag, patronen, automatismen worden begrepen. De ervaring bewijst dat deze werkwijze duurzame oplossingen en transformaties realiseert voor gestelde vragen, problemen en uitdagingen. 

MOGELIJKE COACHING -& TRAININGSPROGRAMMA’S BIJ DEZE INSPIRATIE

Faciliteren van teams en groepen

Teamcheck

Leerbehoefte

Coaching

Alpi Orobie - leiderschapsreis
Cammino di San Francesco - leiderschapsreis
Alpi Orobie - leiderschapsreis
Alpi Orobie - leiderschapsreis

Klik op bovenstaande ‘tags’ en vind berichten met een vergelijkbare sfeer of thema. Of zoek juist naar andere onderwerpen. Boeken, films, documentaires, video’s en verhalen om je te raken. Laat je inspireren.

Als deze berichten je bevallen, dan kan je ook de inspiratie in je mail ontvangen. Klik hier waarom dat fijn kan zijn of meld je nu meteen aan.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.