DE KRACHT VAN DE NATUUR

Op zoek naar rust, kracht en vrijheid

– INSPIRATIE –

– Klik op een afbeelding voor de vlog (1.06) –

DE KRACHT VAN DE NATUUR

Op zoek naar rust, kracht en vrijheid

De natuur is de plek waar we vandaan komen. Het is letterlijk ons systeem. Het lijkt een plek waar we steeds verder van verwijderd raken. Terugkeren naar die betreffende plek doet ons goed. Het maakt ons rustiger, krachtiger, vitaler en zorgt voor diepgaande inzichten. Hoe helpt de natuur bij persoonlijke en teamontwikkeling?

“Een vraag en een wandeling en eigenlijk gebeurt het dan al.
De vraag zit in je hoofd en de antwoorden komen vanzelf.
Het is elke keer zó bijzonder omdat te zien.”

IJSLAND EN DE KRACHT VAN DE NATUUR

Een plek waar de natuur zich niet laat leiden is IJsland. Asfalt kan van de weg afwaaien als het stormt, vulkanen kunnen vliegverkeer tussen Noord-Amerika en Europa platleggen en in een dag kun je vier seizoenen meemaken. De fietsexpeditie van Noord-IJsland naar Zuid-IJsland over de hooglanden en langs de vulkanen gaven lessen over natuur, aandacht en samenwerken. Een plek waar als de wind gaat liggen het echt stil is. Welke daarvan kan je meenemen in het dagelijks leven?

Tekst ‘Kracht van de natuur’ gaat onder de afbeeldingen verder

– Klik op onderstaande afbeeldingen en vind meer over rust en vrijheid in de natuur –

ANDERE VLOGS OVER IJSLAND

– Klik op één van onderstaande vlogs en vind meer over de expeditie in IJsland –

HOE KAN KOOPENBAKKER JE DAARBIJ HELPEN?

De natuur leent zich uitstekend voor korte vitale bezoeken, maar wil je het effect van de natuur beter tot je krijgen dan is fijn om er een langere periode door te brengen. De stilte tezamen met ervaringsgerichte oefeningen, op inzicht gerichte vragen, meditaties, visualisaties en een rustige wandelende beweging zorgen voor een krachtig effect. De grootsheid en eenvoud van de natuur zorgen dat inzichten tot je komen en diep indalen. Je voelt ze en daarmee begrijp je ze grondiger. Om ze vervolgens toe te passen in je vertrouwde omgeving. Je hebt ze immers gevoeld. Het oude werkt dan niet meer. Kijk eens bij het onderstaande aanbod voor een kennismaking of een verdieping.

WIL JE MEER ZOALS DIT?

Meld je aan en ontvang de nieuwste inspiratie!

MELD ME AAN

Inspiratie en op de hoogte blijven?

KoopenBakker volgen?

Schrijf je in:

INSCHRIJVEN

Je vindt ons hier: