TEAMCHECK EN -COACHING

“Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success.”

DOEL

Teamcoaching is en blijft een uitdaging, telkens weer. Er zijn zoveel invloeden die het team kunnen beïnvloeden. En het lijkt of het in deze tijd nog lastiger is met al die signalen en die druk om ons heen. Alles is bijna meet- en zichtbaar. Dit programma is gemaakt om te kijken waar je als team staat. En wat de leider en de leden van het team op dit moment te doen hebben. Thema’s die aanbod kunnen komen zijn: vertrouwen, veiligheid, verlangen, doel, eigenheid, identiteit, experimenteren, communicatie, feedback, energie, plezier, kwaliteiten, verborgen capaciteit, rouw, afscheid, functioneel en effectief gedrag etc..

HOE

In het programma wordt na een grondige intake gefocust op thema’s die (vermoedelijk) spelen. Begrijpen en ervaren staat centraal. En dat doen we door luisteren, praten, ervaringsgerichte oefeningen en delen. We kunnen eventueel gebruik maken van hulpmiddelen zoals roofvogels.

Door te kunnen te voelen, ben je in staat om nieuwe wegen te bewandelen. Om dingen anders te doen. Om rust, vertrouwen en veiligheid te voelen zodat je met plezier kan werken. Het belangrijkste is welke vraag staat centraal. En is dat de juiste vraag? En misschien nog beter wat is verborgen en dient gezien, gevoeld en gedeeld te worden in de volgende stap?

MOGELIJKE VRAGEN

Is er vertrouwen en veiligheid? Hoe is het met de externe en interne grens van het team? Hoe zijn onderlinge verhoudingen? Wat en waar is het verborgen potentieel? Hoe is het met het verlangen en het doel van het team? En hoe verhoudt zich iedereen daartoe? Is de communicatie en feedback op orde? Is er druk van buiten of juist binnen? Wat is de bron van deze druk en heb ik daar invloed op? Etc..

EFFECT

Het programma geeft inzicht in de patronen van het team. Naast de zichtbare patronen focussen we juist op de onderstroom. Deze patronen zijn vaak het hardnekkigst. We halen ze indien mogelijk naar boven en maken ze bespreekbaar. We zien de uitdaging en vinden samen een manier om daarmee om te gaan. We gaan voor bedding, rust en kracht om vanuit daar de moed te tonen, energie te hebben om mooie prestaties met plezier te leveren .

Ervaringen

Als je een inspirerend begeleider zoekt voor een (management)team, dan kan ik Norbert van harte aanbevelen. Hij maakt gebruik van een grote diversiteit aan werkvormen met als uitgangspunt dat er ruimte is voor kwetsbaarheid; binnen het team, maar ook van Norbert als begeleider. Dat leidt tot verbinding en vertrouwen binnen het team, wat een mooi basis vormt voor ieder team dat in ontwikkeling is.

Jetty (Hr-manager)

VRAGEN EN INTERESSE

Mocht je vragen hebben, interesse gewekt zijn of willen kennismaken, laat dan je gegevens achter. Er wordt dan contact met je opgenomen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Bij interesse zal een intake plaatsvinden met de leider of manager van het team en eventueel enkele leden.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

VERGELIJKBARE PROGRAMMA’S