documentaire - A family affair

INTIEME DOCUMENTAIRE

EEN VERBORGEN GESCHIEDENIS

NIEUWE INSPIRATIE?

Wil je een bericht als er nieuwe inspiratie is?

ONTROEREND DOCUMENT

Documentaires geven een prachtig beeld van een onderwerp. A family affaire behoort tot mijn favorieten. En deze parel van een documentaire is gewoon bij de NPO te bekijken. Het geeft een ontroerend beeld van een verborgen familiegeschiedenis.

INSPIRATIE

Het inspireerde me om zelf een documentaire te maken over de familie van mijn moeders zijde: Bakker. Ik interviewde mijn moeder en haar 9 broers en zussen. In dagen die ik met ze doorbracht en de uren film die ik maakte en bekeek, ontdekte ik mijn verborgen familiegeschiedenis. En ik zag ineens zo helder de ‘DNA’ van mijn familie. Ik begreep de dynamieken in mijn familie beter en daarmee mijn eigen dynamiek.

WAARDEVOL ONDERZOEK EN COACHING

Het is waardevol om je eigen familiegeschiedenis te onderzoeken. Het besef van je wortels zorgt dat je jezelf beter begrijpt. In mijn coaching ben ik samen met cliënten vaak op zoek naar de wortels, overtuigingen en gebruiken in zijn of haar familie. Die principes en verhalen hebben namelijk een hele grote rol in je huidige leven zo als je kunt opmaken uit deze prachtige verhalen.