‘REIZEN IN JEZELF’ – VERVOLG

Persoonlijk en zakelijk ontwikkelingsprogramma

MODULE BEZINNING

Voor meer grip op je dagelijks leven en werk

Persoonlijk en zakelijk leiderschapsprogramma - Module 'Bezinning'

In deze module: Jouw (verborgen) potentieel – Invloed van de omgeving op jou – Gedetailleerde analyse van jouw gedrag – Creëer vrijheid – Ontwikkelen van (nieuw) gedrag

“Het leven wordt voorwaarts geleefd
door het achterwaarts te begrijpen.”

OVER DIT PROGRAMMA

Doelgroep:
Voor professionals die een stevige stap in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling willen maken. Om vervolgens meer rust, kracht en voldoening in hun dagelijks werk en leven te ervaren.

Ontwikkelingsprogramma

Module 2 | Bezinning

22-11-2024 – 21-2-2025

5 coachingssessies en 1 trainingsdag

6 – 10 deelnemers

Lesmateriaal, coaching en trainingsdag

Toegang tot digitale leeromgeving

€ 1.500,- (excl. btw)

Trainer:
Norbert Koopen

 • Online lessen

  12x

  Begeleiding van verplicht en facultatief lesmateriaal.

 • 5 thema’s

  2 - 4 wk

  15 verschillende thema’s voor je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling

 • Coaching

  5x

  Training, begeleiding, focus en verdieping.

 • Trainingsdagen

  1x

  Een op maat gemaakte training om het geleerde optimaal te integreren.

 • Zelfstudie

  Minimaal 1u.00 per wk

  De gemiddelde minimale tijd die je aan het programma dient te besteden.

OPBOUW MODULE BEZINNING

VERVOLG – MODULE 2

WEKELIJKS AANGEREIKT LESMATERIAAL

Ook in deze module krijg je weer elke vrijdagochtend een korte e-mail met 3 persoonlijke video’s waarin het thema van de week wordt uitgelegd. De video’s in deze module zijn erop gericht om je gedrag beter te begrijpen. Je leert op een diepgaande wijze aan de hand van verschillende ontwikkelingspsychologische modellen. Met behulp van opdrachten krijg je meer inzicht in je karakterstructuur en de bronnen van jouw gedrag. En aan de hand van praktijkvoorbeelden plaats je die weer een groter kader en breder perspectief.

TOEGANG TOT BESLOTEN DIGITALE LEEROMGEVING

Ook hier krijg je om de week toegang tot een specifiek gedeelte van de besloten leeromgeving waarin je de theorie achter de ontwikkeling van je gedrag nog een keer kunt nalezen. Tevens ontvang je daarbij een set van vragen, oefeningen en opdrachten om jezelf te ontdekken en beter te begrijpen. In dit gedeelte word je gestimuleerd om je geschiedenis in te duiken.

EXTRA VERDIEPING

De podcasts en visualisaties faciliteren in dit gedeelte van het programma twee belangrijke dingen. Enerzijds brengen de visualisaties je terug naar het verleden, naar de belangrijke en cruciale momenten in je geschiedenis die zo vormend voor jou zijn geweest. Je beseft niet alleen cognitief beter wat er is gebeurd. Je voelt het ook weer. Niet makkelijk. Wel helend en verrijkend. Je begrijpt nu beter wat je de hele tijd aan het doen bent. Daarnaast krijg je visualisaties om nieuw gedrag te ontwikkelen. Net zoals professionele sporters oefen je in gedachte een nieuwe gedragsbeweging en kom je op dat moment al in contact met lastige emoties die je moet overwinnen om die nieuwe stap te zetten. Nieuwe hersenpatronen worden aangemaakt waardoor je in de praktijk die beweging makkelijker maakt.

FACULTATIEVE VERDIEPING

In de week na de video’s en de digitale leeromgeving krijg je ook weer inspiratie. In dit gedeelte krijg je vooral content – films (1), documentaire (8), korte video’s (8), boek (2) en artikelen (2) – waar je de verbinding tussen het heden en verleden op een duidelijke en inspirerende manier te zien krijgt. Daarnaast ontvang je content over de pijlers van transformeren. Met deze inspiratie krijg je steeds een beter beeld welke beweging jij dient te maken om je leerdoelstellingen te realiseren.

TRAINING EN COACHING

Juist bij dit gedeelte is training en coaching cruciaal omdat we normaliter bij deze lastige plekken vandaan blijven. Je deelt wat je hebt ontdekt, welke consequenties dat voor je gedrag heeft en deelt je succesverhalen over het behalen van je doelstellingen. Het is een periode waarin vaak significante stappen worden gezet. 

5 THEMA’S IN 12 LESSEN

Op deze manier worden er in 12 lessen 5 thema’s behandeld. Het is een enerverende periode in het persoonlijk en leiderschapsprogramma waarin na je bewustzijn op je gedrag nu meer begrip ontstaat. Om vervolgens steeds meer je eigen pad begint te lopen en meer zin vind. En dat het is onderwerp voor de volgende module. Hoe kun je meer plezier en betekenis in het leven vinden? En hoe zet je dat in de wereld?

PLAN DIRECT EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

DE MODULES EN DE THEMA’S

Bekijk de inhoud van elke module en de lijn van het programma

BASISMODULE ‘BEWUSTZIJN’

Lessen module bewustzijn leiderschapsprogramma

VERVOLGMODULE ‘BEZINNING’

Lessen module bezinning leiderschapsprogramma

GEVORDERDE MODULE ‘BETEKENIS’

Lessen module betekenis leiderschapsprogramma