AS IT IS IN HEAVEN

Over het aangaan van kwetsbaarheden

– INSPIRATIE –

– Klik op een afbeelding voor de trailer (1.31) –

AS IT IS IN HEAVEN

Over het aangaan van kwetsbaarheden

AS IT IS IN HEAVEN – DE IDEALE COACHINGSFILM

As it is in heaven wordt wel de ideale coachingsfilm genoemd. Omdat de hoofdrolspeler vertrouwen en veiligheid creëert waar ieders kwetsbaarheid tevoorschijn kan komen en elk karakter die kwetsbaarheid vervolgens aangaat. Door middel van zang, lichaamswerk ontstaat er verbinding en durft iedereen zich te laten zien. De film werd in 2005 genomineerd voor de Oscars in de categorie ‘Best Buitenlandse Film’.

– Tekst ‘As it is in heaven’ gaat onder de afbeeldingen verder –

– Klik op onderstaande afbeeldingen en vind meer inspiratie over kwetsbaarheid en transformatie –

KAY POLLAK ALS LEIDERSCHAPSSPREKER

Naast regisseur staat Kay Pollak ook bekend als een goed spreker over geluk. In interviews en verhalen legt de regisseur Kay Pollak uit wat volgens hem mensen te doen hebben in het leven. Bijvoorbeeld:

We zijn heel goed in het veroordelen van anderen. Maar als wij iemand anders veroordelen, zegt dat meer over ons dan over de ander. Dan willen wij iets in onszelf niet onder ogen zien.

en

“Maar wat anderen ook doen, het is aan jou om te kiezen of je er last van hebt. Niemand kan jou kwetsen zolang je daar geen toestemming voor geeft.

VERBAZINGWEKKEND

Naast regisseur en schrijver gaf hij ook veel trainingen over persoonlijk leiderschap. Hij gebruikte zijn lessen bij het maken van deze film. Hoe ontstaat er vertrouwen? Wat gebeurt er dan binnen de groep en bij het individu? Ook buiten de film raakte zijn manier van werken de acteurs. Er ontstonden 5 relaties tijdens het maken van deze film.

WIL JE MEER ZOALS DIT?

Meld je aan en ontvang de nieuwste inspiratie!

MELD ME AAN

Inspiratie en op de hoogte blijven?

KoopenBakker volgen?

Schrijf je in:

INSCHRIJVEN

Je vindt ons hier: