AS IT IS IN HEAVEN

OVER HET AANGAAN VAN KWETSBAARHEDEN

NIEUWE INSPIRATIE?

Wil je een bericht als er nieuwe inspiratie is?

AS IT IS IN HEAVEN – DE IDEALE COACHINGSFILM

As it is in heaven wordt wel de ideale coachingsfilm genoemd. Omdat de hoofdrolspeler vertrouwen en veiligheid creëert waar ieders kwetsbaarheid tevoorschijn kan komen en elk karakter die kwetsbaarheid vervolgens aangaat. Door middel van zang, lichaamswerk ontstaat er verbinding en durft iedereen zich te laten zien. De film werd in 2005 genomineerd voor de Oscars in de categorie ‘Best Buitenlandse Film’.

KAY POLLAK ALS LEIDERSCHAPSSPREKER

Naast regisseur staat Kay Pollak ook bekend als een goed spreker over geluk. In interviews en verhalen legt de regisseur Kay Pollak uit wat volgens hem mensen te doen hebben in het leven. Bijvoorbeeld:

We zijn heel goed in het veroordelen van anderen. Maar als wij iemand anders veroordelen, zegt dat meer over ons dan over de ander. Dan willen wij iets in onszelf niet onder ogen zien.

en

“Maar wat anderen ook doen, het is aan jou om te kiezen of je er last van hebt. Niemand kan jou kwetsen zolang je daar geen toestemming voor geeft.

VERBAZINGWEKKEND

Naast regisseur en schrijver gaf hij ook veel trainingen over persoonlijk leiderschap. Hij gebruikte zijn lessen tijdens het maken van deze film. Van de 35 mensen ontstonden er 5 stellen.

LATEN ZIEN VAN KWETSBAARHEDEN

As it is in heaven wordt wel de ideale coachingsfilm genoemd omdat de dirigent door zijn manier van leiden vertrouwen geeft en iedereen zijn kwetsbaarheden laat zien. Is dat niet iets wat we allemaal willen? Hoe bewust ben je van je communicatiepatronen, je gedrag en je defensiemechanismen? Hoe pas jij je aan? Onderzoek het eens op een vrijblijvende manier.

WIL JE MEER VAN DIT SOORT INSPIRATIE ONTVANGEN?

Laat je voornaam en je e-mailadres achter en je ontvangt af en toe een bericht als er nieuwe inspiratie is.

Je gegevens zijn veilig en je kan je elk moment met één klik afmelden.