MOUNTAINS

Een visuele inkijk als nooit tevoren

– INSPIRATIE –

– Klik op een afbeelding voor de trailer (2.39) –

MOUNTAINS

Een visuele inkijk als nooit tevoren

DE BERGEN ALS EEN PLEK VAN RUST

De meesten van ons hebben wel een plek in de natuur waar ze rust vinden, zich thuis voelen, nederig zijn en daarmee dichter bij zichzelf komen. Voor mij zijn het zoals je wellicht gemerkt hebt de bergen. Zo weids, immens, verfijnd en rauw tegelijkertijd. Je beseft je nietigheid en daarin voel je ook op een bijzondere manier je kracht en je vrijheid. Alles gaat wat langzamer en daardoor word je rustiger. Het opent nieuwe wegen, gedachten en intensiveert contact. William Dafoe zegt het in deze documentaire op deze manier:

Coming back to earth from the mountains. You can feel like a stranger. Bearing experiences that are beyond expression and beyond price. Time has flown over you but left a shadow behind.

HET DRIE DAGEN NATUUREFFECT

Als je drie dagen in de natuur bent verandert er iets in jezelf. Daarom zijn coachings- en leiderschapsreizen ook zo’n goed middel om tot jezelf te komen. Er ontstaat altijd een verdieping en meer betekenis in de ontmoeting met de stilte.

COACHING: SNELLER TOT DE VERDIEPING

Naast de natuur geeft de coaching op een dergelijke reis een versnelling van je leerproces. Je komt – doordat er constant wordt gereflecteerd en vragen worden gesteld – sneller waar je wilt zijn. En dat vraagt aandacht en is nooit makkelijk. Je komt dan op plekken waar je niet zo graag wilt zijn. We zijn als mens geprogrammeerd of van de pijn en de angst weg te blijven. En juist daar is iets moois te halen. Na de eerste spanning komt er altijd iets van vrijheid.

WIL JE MEER ZOALS DIT?

Meld je aan en ontvang de nieuwste inspiratie!

MELD ME AAN

Inspiratie en op de hoogte blijven?

KoopenBakker volgen?

Schrijf je in:

INSCHRIJVEN

Je vindt ons hier: