MOUNTAINS

EEN VISUELE INKIJK ALS NOOIT TEVOREN

NIEUWE INSPIRATIE?

Wil je een bericht als er nieuwe inspiratie is?

DE BERGEN ALS EEN PLEK VAN RUST

De meesten van ons hebben wel een plek in de natuur waar ze rust vinden, zich thuis voelen, nederig zijn en daarmee dichter bij zichzelf komen. Voor mij zijn het zoals je wellicht gemerkt hebt de bergen. Zo weids, immens, verfijnd en rauw tegelijkertijd. Je beseft je nietigheid en daarin voel je ook op een bijzondere manier je kracht en je vrijheid. Alles gaat wat langzamer en daardoor word je rustiger. Het opent nieuwe wegen, gedachten en intensiveert contact. William Dafoe zegt het in deze documentaire op deze manier:

Coming back to earth from the mountains. You can feel like a stranger. Bearing experiences that are beyond expression and beyond price. Time has flown over you but left a shadow behind.

HET DRIE DAGEN EFFECT

Als je drie dagen in de natuur bent verandert er iets in jezelf. Daarom zijn coachings- en leiderschapsreizen zo bijzonder. Naast het effect van coaching geeft de natuur je een versnelling in je leerproces. En dat is het proces en gevoel dat ik je wil meegeven als je met me mee op reis gaat. Lees eens de ervaringen van de deelnemers, bekijk de films van de reizen of lees de brochures. Ik gun het je graag.

WIL JE MEER VAN DIT SOORT INSPIRATIE ONTVANGEN?

Laat je voornaam en je e-mailadres achter en je ontvangt af en toe een bericht als er nieuwe inspiratie is.

Je gegevens zijn veilig en je kan je elk moment met één klik afmelden.