INTO THE WILD

OVER AVONTUUR, JE EIGEN PAD ZOEKEN, ZWERVEN EN VINDEN

NIEUWE INSPIRATIE?

Wil je een bericht als er nieuwe inspiratie is?

KLASSIEKER – ‘INTO THE WILD’

De verfilming van Jon Krakaukers boek over Chris McCandless door Sean Penn is een klassieker. Niet alleen vanwege de prachtige beelden van de natuur van mijn o zo geliefde Alaska. Niet vanwege de geweldige soundtrack, niet vanwege de geweldige oneliners:

Some people feel like they don’t deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps to the past.

Nee, veel meer dan dat. Iemand die zijn hart volgt, vol voor nieuwe ervaringen gaat, dicht bij de natuur leeft, zich fysiek uitdaagt en uiteindelijk in alle eenzaamheid realiseert wat hij voor prachtigs op zijn reis heeft gevonden als hij een passage leest uit ‘Family hapiness’ van Tolstoy. En dat gaat juist niet over eenzaamheid.

SCÈNES EN ACHTERGRONDEN

Hier nog de trailer, wat scènes en achtergronden:
The making of ‘Into the wild’ – interviews met filmploeg en acteurs.
Trailer ‘Into the wild’ – de trailer van de film.
Soundtrack film – De soundtrack op Spotify van Eddy Vedder.
Openingsscène.
Wat Christoph McCandless uiteindelijk vindt.
Scène die gaat over bovenstaande quote.
Interview Sean Penn en Eddie Vedder.

ONZE EIGEN ZOEKTOCHT

Zien we niet in Chris McCandless een deel van onszelf? Hoe willen wij ons leven leven? Wat geeft ons betekenis? Wat zorgt ervoor dat als je aan het einde van je leven staat dat je zegt: “Ja, ik heb het goed gedaan.”

ULTIEM GEVOEL VAN VRIJHEID

Het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur is wat veel mensen aanspreekt aan de ‘Into the wild’ van Sean Penn. Dat geldt ook voor mij. Hoe kan je dat gevoel van avontuur en vrijheid in je eigen leven realiseren? Check de vlog en zie wat er gebeurt als je op avontuur gaat, al wandelend de bossen in trekt en compleet offline gaat. Is dit gevoel niet voor iedereen realiseerbaar?

Into the wild - Sean Penn

WIL JE OOK EEN STAP ‘INTO THE WILD’ ZETTEN?

Wil je in vergelijkbare natuur tot jezelf komen? Na mijn beklimming van Denali en bezoeken in Alaska zocht ik een vergelijkbaar gebied waar je de stilte en de kracht van deze natuur kan voelen. Wat gebeurt er met jou als je 7 dagen in dergelijke natuur bent? Bekijk de film. Ben je op zoek naar antwoorden? Wil jij je bezinnen? Check dan deze reis eens.

WIL JE MEER VAN DIT SOORT INSPIRATIE ONTVANGEN?

Laat je voornaam en je e-mailadres achter en je ontvangt af en toe een bericht als er nieuwe inspiratie is.

Je gegevens zijn veilig en je kan je elk moment met één klik afmelden.