Onverbiddellijke feedback

ONVERBIDDELIJKE FEEDBACK VAN ROOFVOGELS

EEN ONTMOETING

NIEUWE INSPIRATIE?

Wil je een bericht als er nieuwe inspiratie is?

Ze hebben een feilloze antenne en traceert direct en onverbiddelijk de energie van een mogelijk doelwit. Ze regelen continu hun eigen energie af en scannen voortdurend ‘is er een prooi’ of ‘ben ik een prooi’.

Mijn dochter en ik zijn net vanaf ‘Sigmund’, de boot van onze Alaskaanse vrienden, afgestapt. In twee kleine kano’s varen we naar een kleine eilandje in een baai aan de zuidkust van Alaska. We hebben net daarvoor een paar uur gevist op Prince Wiliam Sound. We besluiten dat onze Alaskaanse vrienden op de boot slapen en wij op een klein eilandje midden in de baai. Ver van eventuele zwarte en grizzly beren.

We kanoën naar het eiland als mijn oog valt op een zeearend. Daar 50 meter in de top van de boom op dat kleine eiland midden in de baai, zit het symbool van Noord-Amerika. Nog nooit gezien en nu zo van dichtbij. Witte kop, gele snavel en die dodelijke blik, die gele ogen die alles in de gaten houdt. Gefascineerd kijk ik. Op dat moment gaan mijn gedachten terug naar het gesprek met Fares Boustanji. Enkele maanden geleden daarvoor had ik hem gesproken. Wat zei hij ook al weer over roofvogels?

VERBINDING OP ENERGIE EN INTUITIE

Ook al zeg of doe je niets, door middel van onze uitstraling en energie is er toch altijd een uitwisseling met elkaar. Vaak zijn mensen zich er totaal niet van bewust dat je ook een verbinding legt op gevoelsbasis en intuïtie, en denken ze dat het alleen om een verbale en een fysieke connectie gaat.

PATRONEN EN ENERGIE ONTRAFELD

Fares Boustanji werkt met roofvogels en laat deze vogels je feedback geven. Hoe is jouw energie? Aan welke gedachten, levensstrategieën, gebeurtenissen is deze energie verbonden? Wat straal jij uit? En kan ik deze energie beter reguleren en hoe doe ik dat?

Fares neemt je mee naar deze wereld en kan dankzij die vogels, die loepzuiver en binnen een fractie van een seconde reageren op iedere verandering, heel snel boven water krijgen hoe een communicatiepatroon op het energetisch vlak bij jou of mij in elkaar zit.’

Fares Boustanj - feedback - roofvogels - persoonlijke ontwikkeling

GLASHELDERE FEEDBACK

Fares Boustanji over roofvogels:

‘Wat de feedback met dus vogels uniek maakt is die directe en glasheldere feedback. Bij een hond of een paard kun je je nog verschuilen achter je doen. Als je tegen ze aanloopt dan zullen ze daarop reageren. De vogels doen dat niet. En iedere ontmoeting met de vogel is weer nieuw. Je kunt je niet verschuilen achter je doen bij de vogels. Ook al sta je op 500 meter afstand.’ Ben je zelf uit verbinding dan reageren ze, maar als je de volgende keer jezelf wel goed afregelt dan is er niets aan de hand.’ 

JE GEDRAG ONTRAFELEN – WAT STRAAL JE UIT?

Een korte film van een ontmoeting met roofvogels.

WIL JE MEER VAN DIT SOORT INSPIRATIE ONTVANGEN?

Laat je voornaam en je e-mailadres achter en je ontvangt af en toe een bericht als er nieuwe inspiratie is.

Je gegevens zijn veilig en je kan je elk moment met één klik afmelden.