ONVERBIDDELIJKE FEEDBACK

Een ontmoeting met roofvogels

Mijn dochter en ik zijn net vanaf ‘Sigmund’, de boot van onze Alaskaanse vrienden, afgestapt. In twee kleine kano’s varen we naar een kleine eilandje in een baai aan de zuidkust van Alaska. We hebben net daarvoor een paar uur gevist op Prince Wiliam Sound. We besluiten dat onze Alaskaanse vrienden op de boot slapen en wij op een klein eilandje midden in de baai. Ver van eventuele zwarte en grizzly beren. We kanoën naar het eiland als mijn oog valt op een zeearend. Daar 50 meter in de top van de boom op dat kleine eiland midden in de baai, zit het symbool van Noord-Amerika. Nog nooit gezien en nu zo van dichtbij. Witte kop, gele snavel en die dodelijke blik, die gele ogen die alles in de gaten houdt. Gefascineerd kijk ik. Op dat moment gaan mijn gedachten terug naar het gesprek met Fares Boustanji. Enkele maanden geleden daarvoor had ik hem gesproken. Wat zei hij ook al weer over roofvogels?

“Ze hebben een feilloze antenne en traceert direct en onverbiddelijk de energie van een mogelijk doelwit. Ze regelen continu hun eigen energie af en scannen voortdurend ‘is er een prooi’ of ‘ben ik een prooi’.”

VERBINDING OP ENERGIE EN INTUÏTIE

Ook al zeg of doe je niets, door middel van onze uitstraling en energie is er toch altijd een uitwisseling met elkaar. Vaak zijn mensen zich er totaal niet van bewust dat je ook een verbinding legt op gevoelsbasis en intuïtie, en denken ze dat het alleen om een verbale en een fysieke connectie gaat.

– Tekst ‘Onverbiddelijke feedback van roofvogels’ gaat onder de afbeeldingen verder –

– Klik op onderstaande afbeeldingen en vind meer inspiratie over ontrafelen en transformatie –

PATRONEN EN ENERGIE ONTRAFELD

Fares Boustanji werkt met roofvogels en laat deze vogels je feedback geven. Hoe is jouw energie? Aan welke gedachten, levensstrategieën, gebeurtenissen is deze energie verbonden? Wat straal jij uit? En kan ik deze energie beter reguleren en hoe doe ik dat? Fares neemt je mee naar deze wereld en kan dankzij die vogels, die loepzuiver en binnen een fractie van een seconde reageren op iedere verandering, heel snel boven water krijgen hoe een communicatiepatroon op het energetisch vlak bij jou of mij in elkaar zit.’

Fares Boustanj - feedback - roofvogels - persoonlijke ontwikkeling

GLASHELDERE FEEDBACK

Fares Boustanji over roofvogels:

“Wat de feedback met dus vogels uniek maakt is die directe en glasheldere feedback. Bij een hond of een paard kun je je nog verschuilen achter je doen. Als je tegen ze aanloopt dan zullen ze daarop reageren. De vogels doen dat niet. En iedere ontmoeting met de vogel is weer nieuw. Je kunt je niet verschuilen achter je doen bij de vogels. Ook al sta je op 500 meter afstand.’ Ben je zelf uit verbinding dan reageren ze, maar als je de volgende keer jezelf wel goed afregelt dan is er niets aan de hand.”

JE GEDRAG ONTRAFELEN – WAT STRAAL JE UIT?

Een korte film van een ontmoeting met roofvogels. Wat nemen roofvogels nu allemaal waar?

– Klik op een afbeelding voor de film (5.40) –

WIL JE MEER ZOALS DIT?

Meld je aan en ontvang de nieuwste inspiratie!

MELD ME AAN

Inspiratie en op de hoogte blijven?

KoopenBakker volgen?

Schrijf je in:

INSCHRIJVEN

Je vindt ons hier: