Workshop verlangen - persoonlijke ontwikkeling

WORKSHOP VERLANGEN EN BETEKENIS

– Kennismaking –

17 november 2020 – 18.00-21.30 – Naarden

Kosten € 49,00 incl. btw (inclusief koffie, thee en maaltijd)

“Your playing small doesn’t serve the world.
There’s nothing enlightened about shrinking
so that other people won’t feel insecure around you.”

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

VERLANGEN EN BETEKENIS

Het vinden van verlangen en betekenis is verbonden aan het nemen van risico’s. Jezelf laten zien. Weloverwogen en met open gevoelens besluit je risico’s te nemen, te springen en iets te doen wat je waarschijnlijk nog nooit gedaan hebt. Mocht je falen, dan zie je dat eerder als een uitdaging, een ervaring dan als een mislukking. Maar hoe doe je dat dan? Afwijzing en een doel niet behalen zijn vaak pijnlijk.

Er zijn zoveel redenen om je verlangen niet te volgen. Je bent bijvoorbeeld bang om succes te hebben, je saboteert constant je eigen plannen. Wat zullen anderen wel niet denken? Mag dat? Bang om te falen. Verlangen valt of staat met autonoom zijn, op je eigen plek staan.

MOGELIJKE VRAGEN BIJ DE WORKSHOP VERLANGEN

Hoe ga jij om met verlangen? Wat zijn jouw valkuilen? Wat heb je nodig om je angst te overwinnen? Hoe ga je om met afwijzing?

GEWENSTE LEERERVARING

We kijken naar hoe jij met angst en verlangen omgaat. Je weet waar je barrières zitten. En we proberen mogelijke hulpbronnen te vinden om die barrières te slechten. En in het aankijken en verduren van angst uiteindelijk een nieuwe weg naar meer vrijheid en betekenis kan ontstaan.

LEERMODEL

Voor alle coaching, workshops, trainingen en leiderschapsreizen gebruiken we een klassiek leermodel. Met behulp van dit model kun je goed zien waar je zit in je leerproces. In deze training focussen we ons op fase 4 en 5. 

Ervaringen

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.