Workshop steun en kracht - persoonlijke ontwikkeling - leiderschap

WORKSHOP STEUN EN KRACHT

– Kennismaking –

7 april 2020 – 18.00-22.00 – Naarden

Kosten € 39,00 (inclusief koffie, thee en maaltijd)

“De last, die men goed weet te dragen, wordt licht.”

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

TERUG NAAR DE KERN – STEUN

We kunnen in het leven op verschillende manieren steun ervaren. In het goddelijke. Of het nu het christelijke geloof is, de islam, het hindoeïsme of het boeddhisme. We kunnen steun ervaren door te vertrouwen om een stap te nemen, om vervolgens te ervaren dat de juiste mensen en gebeurtenissen zich op je pad ontvouwen. Je weet niet precies welke pad je loopt en welke mensen je tegenkomt. Maar ze zullen er zijn. De steun van onze naasten, degenen die ons zo lief hebben, zijn voorbeelden die steun kunnen geven.

Maar hoe zit het nu met de steun en kracht in onszelf? Kunnen we deze kracht bewuster aanboren? Het is misschien wel de kracht waar we het meeste invloed op hebben. Hoe kunnen we deze kracht beter voelen en ervaren om onze verlangens in de wereld te zetten en onze uitdagingen aan te gaan? Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

MOGELIJKE VRAGEN

Wat is mijn bron van kracht? Welke kracht draagt en helpt mij? Hoe roep ik deze kracht op? En wat voel ik dan en waar voel ik hem of haar?

GEWENSTE LEERERVARING

We zijn op zoek naar de kracht in jezelf die jou draagt. Waar jij steun vindt. Die er alleen en speciaal voor jou is. Die je helpt in moeilijke tijden, je helpt je uitdagingen aan te gaan en je helpt om je verlangens in de wereld te zetten. Een kracht die rust geeft. Dat ook. 

Ervaringen

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.