Workshop Leiderschap - persoonlijke ontwikkeling

WORKSHOP LEIDERSCHAP?

– Kennismaking –

12 mei 2020 – 18.00-22.00 – Naarden

Kosten € 39,00 (inclusief koffie, thee en maaltijd)

“Een goed leider weet hoe het is om lid te zijn.”

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

EEN VERDIEPING OP JE LEIDERSCHAP

Leiderschap gaat over voorop gaan, vertrouwen en veiligheid. Over jezelf laten zien. In ons leiderschap nemen we allemaal onze patronen van thuis mee. Een goed leider is zich bewust van zijn of haar gedrag en weet wat dit gedrag doet met de ander en zijn of haar omgeving. Een excellent leider is in staat om het patroon bij anderen te zien. Hij of zij kan achter de ander kijken en be- of veroordeeld de persoon niet op zijn gedrag. 

MOGELIJKE VRAGEN BIJ WORKSHOP LEIDERSCHAP

Wat heb jij te leren in je (persoonlijk) leiderschap? Welk patroon vanuit je verleden helpt je? Maar vooral welk patroon zit je in de weg? Welke talenten, vaardigheden en capaciteiten zet jij te veel of juist te weinig in? Wat zet jij op de voorgrond en welke reactie roept dat op in je omgeving? Op welke manier volg jij de leider? Op welke manier verhoud jij tot het grotere en hogere? En op welke manier ben jij lid van je team? 

GEWENSTE LEERERVARING

We zijn op zoek naar jouw eigenschappen en gedrag als lid en als leider. We achterhalen het effect van deze eigenschappen en dit gedrag op je omgeving. Dat doen we als onderdeel en leider van een groep. We zien welke kracht dit geeft en wat de belemmeringen zijn van dit gedrag. En we trachten een andere vorm van leiderschap te achterhalen die in specifieke situaties meer vrijheid geeft. Het gaat niet om veranderen, maar om het vinden van nieuwe wegen.

Ervaringen

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.