Workshop karakterstructuren - persoonlijke ontwikkeling

WORKSHOP KARAKTERSTRUCTUREN

– Kennismaking –

14 september 2020 – 18.00-21.30 – Naarden (Trainingslocatie)

Kosten € 49,00 incl. btw (inclusief koffie, thee en maaltijd)

Delf mijn gezicht op

maak mij mooi.

Wie wordt ontmaskerd

wordt gevonden

en zal zich opnieuw verstaan

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

INZICHT IN JE KARAKTERSTRUCTUUR

Gedurende je jonge jaren word je karakterstructuur opgebouwd weten we door door mensen als BowlbyReichMahlerErikson. In die jonge jaren doorlopen we verschillende fasen. Een verstoring in die fase – en die kan heel klein zijn – zorgt dat we een strategie opbouwen om met deze verstoring om te gaan. Zo ontstaan onze karakterstructuur, onze talenten, vaardigheden en capaciteiten. We gaan kijken welke karakterstructuren het beste bij jou past. Ook kijken we wat de uitdaging van deze karakterstructuur is.

MOGELIJKE VRAGEN BIJ DE WORKSHOP KARAKTERSTRUCTUREN

Welke karakterstructuren past het beste bij jou (je hebt vaak delen van verschillende structuren)? Welk gedrag hoort bij die structuur? Wat zijn de talenten van die structuur? En wat zijn de valkuilen? En op welke leeftijd ontstaan de verschillende karakterstructuren? En wat betekent dat voor jou?

GEWENSTE LEERERVARING

Je weet na de workshop met welke karakterstructuren je affiniteit hebt. Je kent de talenten en de valkuilen van deze structuur. En weet welke uitdaging je dient aan te gaan.

LEERMODEL

Voor alle coaching, workshops, trainingen en leiderschapsreizen gebruiken we een klassiek leermodel. Met behulp van dit model kun je goed zien waar je zit in je leerproces. In deze training focussen we ons op fase 2 en 3. 

TRAININGSLOCATIE OF WANDELING?

Er zijn twee varianten van deze workshop. Op de trainingslocatie ligt de nadruk op de ervaring door de oefeningen en de uitwisseling in de groep. Bij wandelen gebruiken we meer de positieve effecten van de natuur en de beweging – de vergroting van onze hersencapaciteiten en daarmee ontstane creativiteit. De wandeling vindt plaats in de omgeving van Naarden.

Ervaringen

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.