WORKSHOP JE POTENTIEEL VERGROTEN

– Kennismaking –

8 juni 2020 – 18.00-21.30 – Naarden (Trainingslocatie)

Kosten € 49,00 incl. btw (inclusief koffie, thee en maaltijd)

“Waarom achtervolg je mij?’ vroeg de koning aan zijn schaduw.
‘Zodat je geen domme dingen doet’, zei de schaduw. ‘En zodat je niet vergeet dat alles twee kanten heeft.”

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

JE KWALITEITEN VERGROTEN

Ieder mens heeft iets waar hij heel goed in is. Jij ook. Een talent, vaardigheid of capaciteit wat jij in jouw leven meester hebt gemaakt. Je kan goed analyseren, je kan mensen goed aanvoelen, je hebt een waanzinnige fantasie, je maakt makkelijk contact etc. Het brengt je vaak ver in het leven. Hoe kun je deze kwaliteit beter inzetten? Wat heb je nodig om dit te realiseren? 

MOGELIJKE VRAGEN BIJ DE WORKSHOP JE POTENTIEEL VERGROTEN

Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar ben jij heel erg goed? Hoe gebruik je dat? Wat zijn de nadelen? Waar ben je minder goed in? Wat is je verborgen potentieel? Wat gebeurt er als je dat potentieel aanspreekt en hoe verbetert dat je bestaande kwaliteiten? Wat heb je nodig om stappen te zetten? Wat is daar spannend aan? 

GEWENSTE LEERERVARING

We zijn op zoek naar jouw kwaliteiten. We gaan je verborgen potentieel vinden en kijken hoe je die in het dagelijks leven kunt inzetten. Dat is spannend want dat is iets wat je niet vaak doet en wat je niet laat zien. We spreken het potentieel aan door naast het begrijpen vooral te voelen. En we maken gebruik van middelen die terug zijn te voeren op door mensen BowlbyReichMahlerErikson. Wat gaat er met jou gebeuren als jij die kwaliteit kan aanspreken en meer kan integreren in je dagelijks leven? Een kennismaking met het vergroten van je potentieel.

LEERMODEL

Voor alle coaching, workshops, trainingen en leiderschapsreizen gebruiken we een klassiek leermodel. Met behulp van dit model kun je goed zien waar je zit in je leerproces. In deze training focussen we ons op fase 2, 3, 4 en 5. 

TRAININGSLOCATIE OF WANDELING?

Er zijn twee varianten van deze workshop. Op de trainingslocatie ligt de nadruk op de ervaring door de oefeningen en de uitwisseling in de groep. Bij wandelen gebruiken we meer de positieve effecten van de natuur en de beweging – de vergroting van onze hersencapaciteiten en daarmee ontstane creativiteit. De wandeling vindt plaats in de omgeving van Naarden.

Ervaringen

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.