WORKSHOP JE POTENTIEEL VERGROTEN

– Kennismaking –

8 juni 2020 – 18.00-22.00 – Naarden

Kosten € 39,00 (inclusief koffie, thee en maaltijd)

“Waarom achtervolg je mij?’ vroeg de koning aan zijn schaduw.
‘Zodat je geen domme dingen doet’, zei de schaduw. ‘En zodat je niet vergeet dat alles twee kanten heeft.”

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

JE SCHADUW IN HET LICHT

Ieder mens heeft iets waar hij heel goed in is. Jij ook. Een talent, vaardigheid of capaciteit wat jij in jouw leven meester hebt gemaakt. Je kan goed analyseren, je kan mensen goed aanvoelen, je hebt een waanzinnige fantasie, je maakt makkelijk contact etc. Het brengt je vaak ver in het leven. Wat is de andere kant van deze kwaliteit? Het meer zicht hebben op die kant levert veel winst op.

MOGELIJKE VRAGEN BIJ DE WORKSHOP JE POTENTIEEL VERGROTEN

Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar ben jij heel erg goed? Wat heb je daarvoor moeten laten? Wat staat er bij jou in de schaduw? Hoe krijg ik dat in het licht? En wat houd je tegen om het licht te laten schijnen op je schaduwzijde?

GEWENSTE LEERERVARING

We zijn op zoek wat bij jou in de schaduw staat. Iets wat niet zo zichtbaar is in jouw leven. Iets waar veel winst te behalen is. We gaan kijken of we dat kunnen vinden en er bij kunnen pakken. Niet door het te begrijpen, maar door het te voelen. En wat maken gebruik van middelen die terug zijn te voeren op door mensen BowlbyReichMahlerErikson. Wat gaat er met jou gebeuren als jij die kwaliteit kan aanspreken en meer kan integreren in je dagelijks leven? Een kennismaking met het vergroten van je potentieel.

Ervaringen

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.