Communicatiestrategie - persoonlijk leiderschap - training

COMMUNICATIESTRATEGIE

– Naar de essentie –

22 en 23 september 2020 – 10.00-17.00 – Naarden

Kosten € 450,00 excl. btw (inclusief koffie, thee en lunch)

“Ontmoeten heeft iets van verwondering en herkenning.
Een echte ontmoeting laat sporen na.”

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

ERVARINGSGERICHT ONDERZOEK VAN JE COMMUNICATIESTRATEGIE

We gaan je communicatiestrategie onderzoeken aan de hand van de begrippen contact maken, hechten, intimiteit, afscheid, rouwen en zingeving van het communicatiemodel de Contactcirkel. We kijken waar je goed in bent, waar je wat te leren hebt en hoe je dat kunt realiseren. We gaan op zoek naar de essentie. Samen kijken we hoe je lerend vermogen in ontmoetingen kunt laten toenemen en hoe je jezelf in een ontmoeting of in je leiderschap elke keer weer authentiek kan laten zien. En dat doen we door ervaringsgericht te werken. Als je eenmaal bewegingen en gedrag hebt gevoeld wil en kun je bijna niet meer anders. 

DE CONTACTCIRKEL

Contactcirkel - Transitiecirkel

In de online leeromgeving vind je onder het begrip transformatie meer achtergrond bij de ‘Contactcirkel’.

MOGELIJKE VRAGEN BIJ JE COMMUNICATIESTRATEGIE

Hoe acteer jij bij contact, hechting, intimiteit, afscheid, rouw en zingeving? Wat gebeurt er met jou als – dreigende – pijn of angstige gevoelens meester van je worden? Welk defensiemechanismen, afweermechanismen en isoleerstijlen komen dan te voorschijn? En wat heb je daar te leren? En wat heb je daarbij nodig?

GEWENSTE LEERERVARING

We nemen je communicatiestrategie onder de loep. Je wordt je meer bewust van wat je in een relatie, ontmoeting of specifiek moment doet. Je ziet wat functioneel is en wat minder functioneel is. Je krijgt meer bewustzijn waar dit gedrag en de daarbij behorende talenten en vaardigheden zijn ontstaan. Vanuit dat proces kijken we welke bewegingen jou op dit moment het beste passen en hoe je dat kan bewerkstelligen. Het gevolg is dat je in een ontmoeting vrijer, rustiger en krachtiger kan acteren. En je zult merken dat dat een positieve invloed op je omgeving heeft.

LEERMODEL

Voor alle coaching, workshops, trainingen en leiderschapsreizen gebruiken we een klassiek leermodel. Met behulp van dit model kun je goed zien waar je in je leerproces zit. In deze training focussen we ons op fase 3, 4, 5 en 6. 

DOELGROEP

Eenieder die zijn of haar gedrag beter wil begrijpen door te kijken naar de onderliggende patronen en ervaringen van je communicatie. Door daar meer zicht op te krijgen ben je in staat om in contact of ontmoeting effectiever te reageren.

Ervaringen

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.