– KENNISMAKING –

HOE SPEELT VERLANGEN IN JOUW LEVEN?

Datum: 17 november 2020

Tijdstip: 17.00 -21.00

Locatie: Naarden

Kosten € 39,00

“Your playing small doesn’t serve the world.
There’s nothing enlightened about shrinking
so that other people won’t feel insecure around you.”

TERUG NAAR DE KERN – SUCCES

Het behalen van succes is verbonden aan het nemen van risico’s. Jezelf laten zien. Je kan je niet verzekeren tegen het leven. Weloverwogen en met open gevoelens besluit je risico’s te nemen en te springen. Mocht je falen, dan zie je dat eerder als een uitdaging, een ervaring dan als een mislukking. Maar hoe doe je dat dan? Afwijzing en een doel niet behalen zijn vaak pijnlijk.

Soms zijn er bijzondere oorzaken aan het niet succesvol zijn. Je bent bijvoorbeeld bang om succes te hebben, je saboteert constant je eigen plannen. Wat zullen anderen denken als ik succes heb? Mag dat? Of misschien begin je er niet aan omdat je bang bent om te falen. Wat zullen anderen wel niet van me denken als ik dat doe? Misschien kan ik het beter niet doen? Succes valt of staat met autonoom zijn, op je eigen plek staan.

MOGELIJKE VRAGEN

Hoe ga jij om met succes? Wat zijn jouw valkuilen? Waar kun je nog schaven om succesvoller te zijn? Wat heb je nodig om je angst te overwinnen? Hoe ga je om met afwijzing?

GEWENSTE LEERERVARING

We kijken naar hoe jij met angst en verlangen omgaat. Je weet waar je barrières zitten. En we proberen mogelijke hulpbronnen te vinden om die barrières te slechten. Je begint je bewust te worden dat in angst veel energie en magie zit. En in het aankijken en verduren van angst uiteindelijk een nieuwe weg naar meer vrijheid en succes kan ontstaan.

DE LEERLIJN

Het gaat niet om veranderen, maar om het vinden van nieuwe wegen. In stresssituaties zal vaak je oude patroon opkomen. Door de workshop ben je bewust van dat patroon. Uiteindelijk volg je dit patroon niet meer. Je geeft een bewust antwoord in plaats van te reageren. Een nieuw antwoord wat jij geleert hebt. En dat leren doen we volgens deze leerlijn. 

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Karin (coach)

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.

Robert-Jan (salesmanager)

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Janine (lerares)

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Caspar (ondernemer)

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie inclusief een routebeschrijving. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

BIJBEHORENDE INSPIRATIE BIJ DIT PROGRAMMA

Tochtgenoten

Our planet

De hand van de natuur voelen
de liefde en je verleden - inzicht in patronen en automatismen
Alex Honnold - Free solo

Free solo

het wisselen van identiteit - masker
Jan Rotmans over systeemveranderingen
Het plezier van wandelen - Erling Kagge
Een goede blik - Shimon Peres

Een goede blik

Moving on - Ainslie Henderson

Moving on

The work - Wat zit er achter het masker?

The Work

Een parel bij de NPO
Persoonlijke leiderschap - Oude wijn in nieuwe zakken?
A family affair

A family affair

Just talking - Peter de Graef