ONVERBIDDELIJKE FEEDBACK

12 mei 2019 – 10.00 t/m 15.00 – Leerdam

“Examine what is said and not who speaks.”

TERUG NAAR DE KERN – FEEDBACK

We communiceren elke dag. En dat doen we meestal in vaste patronen. We reageren in automatismen. In een fractie van een seconde vallen we terug in ons natuurlijk communicatiepatroon. Je kunt dat zien aan je houding, de manier waarop we dingen zeggen en de dingen die we zeggen. Maar er is nog een andere manier waarop we communiceren. En dat is de energie die we met ons meedragen. We kunnen dat niet verbergen en zeker niet voor dieren. Dieren zijn een meester in om die energie te detecteren. En dat gaan we doen met roofvogels, die loepzuiver en binnen een fractie van een seconde reageren op iedere verandering in jou. En zij krijgen heel snel boven water hoe een communicatiepatroon op het energetisch vlak bij jou in elkaar zit.

MOGELIJKE VRAGEN

Hoe communiceer je en welke energie draag je met je mee? Wat doe je elke keer weer onbewust? En waar komt vandaan? Wat heb jij te leren in de communicatie en in je energiehuishouding? En welke consequenties zijn daaraan verbonden? Hoe zorg je dat je nog beter kunt communiceren en je energie kunt regelen?

GEWENSTE LEERERVARING

Je bewust te maken van hoe je onbewust overkomt bij anderen. Getracht wordt om een verbinding te maken met de bronnen van deze energie. Om te vervolgens te kijken wat je anders zou kunnen doen.

Heel mooi om zo dicht bij deze indrukwekkende roofvogels te zijn. Nog mooier dat zij mijn onzichtbare energie en intenties zo duidelijk zichtbaar kunnen maken. Dit geeft inzicht en handvatten om mezelf nog beter te leren kennen en nog meer vanuit mijn eigen kracht te leven.

Stefan (leraar)

Stap voor stap word ik meegezogen in een andere wereld. Een wereld van rust, reflectie, fascinatie. Fares begint te vertellen over zijn leven, zijn ontmoeting met de vogels. Zijn zoektocht om met de vogels iets te gaan doen en daar zijn business van te maken. En eigenlijk wil je dat hij gewoon blijft praten. Het is interessant, intrigerend. Verwondering, bewondering, van alles gaat er door me heen.

We komen allemaal aan de beurt om contact te maken met een van de roofvogels. Wanneer ik aan de beurt ben, merk ik dat ik de angst voorbij ben. Ik kies de buizerdadelaar. Hij vliegt niet weg, maar ik krijg ook geen connectie. Ook bij een andere vogel ben ik weliswaar rustig, maar niet in de goede energie om connected te zijn. Onder begeleiding van Fares haal ik dieper adem en ik merk dat er iets gebeurt. De vogel draait voorzichtig zijn kop mijn kant uit, beiden zijn we in afwachting van wat er nog komen gaat. Mijn aandachtspunt heb ik te pakken.

Deze bijzondere ontmoeting heeft mij gestimuleerd om met m’n ademhaling en energie aan de gang te gaan, ik voel me inmiddels veel beter. Dankzij de connectie van Norbert met Fares kon ik deze bijzondere middag meemaken. Dat is ook een van zijn sterkste kanten: verbinding maken met mensen, onbaatzuchtig delen vanuit intrinsieke belangstelling en professionaliteit om mensen verder te helpen.

Geloof mij in welke setting dan ook een roofvogel op je arm is magisch!

Carla (Zelfstandig communicatieprofessional)

Heel fascinerend hoe je door middel van roofvogels de communicatiepatronen van mensen blootlegt. Een unieke ervaring met fantastische begeleiding! Aanbevelenswaardig.

Ellen (eigenaar natuurcamping)

Ik vond het een bijzondere ervaring. De plek en de mensen die meededen waren geweldig. Fares had prachtige vogels meegenomen die jou konden voelen! Het was een soort wake up call over hoe ik in elkaar zit. De vogels lieten mijn onbewust gedrag zien! Echt bizar. Als zo’n sessie weer wordt georganiseerd, wil ik graag weer meedoen…

Mohamed (Verkoper)

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie inclusief een routebeschrijving. 

BIJBEHORENDE INSPIRATIE BIJ DIT PROGRAMMA

De hand van de natuur - South west coast path - het zoutpad
de liefde en je verleden - inzicht in patronen en automatismen
het wisselen van identiteit - masker
Jan Rotmans over systeemveranderingen
Een goede blik - Shimon Peres

Een goede blik

Moving on - Ainslie Henderson

Moving on

The work - Wat zit er achter het masker?

The Work

Leiderschapsreis: Noord-Italië op zijn best.
Een parel bij de npo - a family affair
Persoonlijke leiderschap - Oude wijn in nieuwe zakken?
A family affair

A family affair

Wedding haka

Wedding haka

Into the wild

Into the wild

As it is in heaven
The art of psychotherapy
Jenny, the jewel of yoga
De kracht van kwetsbaarheid