Leiderschapsreis: Noord-Italië op zijn best.

NOORD-ITALIË OP ZIJN BEST

Un buon inizio

Deze zomer was er een prachtige leiderschapsreis in de Italiaanse bergen. Een 5 daagse bergwandeling via rifugio Alpe Corte, Gemelli, Calvi en Baita Cernello in de Alpi Orobie. We raakten 3 passen aan waaronder de prachtige en ‘luchtige’ Passo della Portula (2.273 meter). We zagen gemsen, net geboren lammeren en marmotten.

Maar het was ook vooral een reis naar binnen. Yoga, meditatie, vragen en oefeningen. Er was veel inzicht. Een reis over talenten, vaardigheden, capaciteiten, levensstrategie, gemis en verlangen. Een reis over het vinden van vrijheid, rust, eenvoud en kracht. Hier enkele ervaringen van deelnemers.

Mocht je interesse hebben in een leiderschaps- of bezinningsreis dan vind je meer informatie bij het reisaanbod. Er zijn drie smaken. Een tocht in de bergen, een pelgrimstocht of een reis op maat.

Mocht je verder vragen hebben dan kun je altijd contact met me opnemen.

Klik op bovenstaande ‘tags’ en vind berichten met een vergelijkbare sfeer of thema. Of zoek juist naar andere onderwerpen. Boeken, films, documentaires, video’s en verhalen om je te raken. Laat je inspireren.

Als deze berichten je bevallen, dan kan je ook de inspiratie in je mail ontvangen. Klik hier waarom dat fijn kan zijn of meld je nu meteen aan.