LOOPBAANCOACHING

“There is a difference between knowing the path and walking the path.”

DOEL

Meer zicht krijgen op wat je wilt in je werk en je carrière is het doel. Richting geven door te luisteren naar je wensen en verlangens. Door een grotere bewustwording van je kwaliteiten en door vaardigheden, talenten en capaciteiten verder te ontwikkelen. Dat kan zijn in je huidige functie, in een nieuwe baan of zelfs in een nieuwe richting. Binnen je bestaande of in een nieuwe organisatie, of in ondernemerschap. We gaan kijken wat op dit moment het beste bij jou past. Waar wil jij naar toe? En wat houd jou tegen of heb je nodig om te bewegen, een stap te nemen of meer plezier te maken?

HOE

Door het beantwoorden van vragen, het hebben van doelgerichte gesprekken en door ervaringsgerichte oefeningen krijgt je meer zicht op je richting. Je ontvangt materiaal om buiten de sessies aan de slag te gaan. Je laat je niet leiden door belemmerende gedachten of overtuigingen. Soms is het een bevestiging van wat je doet alleen op een andere manier. Soms je switch je naar een andere omgeving of een ander type functie. Vaak is het een spannend en leerzaam traject, waarin je meer over jezelf leert. En in sommige gevallen is dit een traject die je leven volledig kan veranderen.

MOGELIJKE VRAGEN

Wat zijn mijn kwaliteiten? Welke vaardigheden, capaciteiten en talenten dien ik verder te ontwikkelen om mijn volgende stap te zetten? Wat dien ik juist te laten? Waar krijg ik energie van en waarvan juist niet? Welke activiteiten en banen waren het fijnst in mijn carrière en aan welke condities voldeden zij? En hoe raken die mijn systeem van herkomst? Waarom was dat nou juist zo fijn? Wat wil ik juist niet? Zit ik op de juiste plek of kan ik me hier juist verder ontwikkelen? Welke stap wil ik maken? Wat houdt me tegen? Over welke drempel dien ik te stappen om de volgende stap te realiseren? En wat heb ik nu en straks nodig om dat te doen?

EFFECT

Je hebt meer zicht op jezelf en welk effect je hebt op je omgeving. Je ziet wat je kunt, wat je te doen hebt en wat je hebt te laten. Je hebt je werksituatie, je samenwerking, je functie of de mogelijkheden voor een volgende stap in kaart gebracht en weet welke stap op dit moment het beste bij je past. Je weet welke drempel je over moet, hoe je dat moet doen en welke je middelen en bronnen je daarbij kunnen helpen. 

Ervaringen

Norbert heeft me gegidst bij het nemen van een belangrijk besluit. Een keerpunt in mijn leven. Met zachte, maar besliste hand heeft hij me geholpen om mijn stappen te zetten, op koers te blijven in wat er voor mij echt toe doet. Norbert doet dat met scherpe maar ook hartelijke feedback. De oefeningen die gericht zijn op het ervaren en voelen, brachten me diverse inzichten. Ik heb verschillende coaches in mijn leven gehad, maar het is me nog nooit zo duidelijk geworden als nu. Als collega-coach kan ik hem van harte aanbevelen.

René (Coach)

De afgelopen jaren heeft Norbert mij bijgestaan in het vinden en volgen van mijn eigen pad. Zijn ondersteunende kracht en warme verwelkomingen hebben me enorm geholpen. Bovenal durft Norbert, in al zijn eigen kwetsbaarheid, net die ene vraag te stellen die alles kan openbreken.

Timo (Procesbegeleider)

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Nicol (Senior inkoper)

Als coach is Norbert betrokken en open minded. Hij weet een veilige ruimte te creëren waarin de kwetsbaarheid gezien kan worden.

Suzan (Hulpverlener)

VRAGEN, INTERESSE EN KENNISMAKING

Mocht je vragen hebben, interesse gewekt zijn of willen kennismaken, laat dan je gegevens achter. We maken graag kennis en zijn nieuwsgierig naar jouw behoeften, uitdagingen en gedachten. En als het ons beiden past, vertellen we graag wat we voor je kunnen betekenen.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.