LOOPBAANCOACHING

“There is a difference between knowing the path and walking the path.”

DOEL

Meer zicht krijgen op wat je wilt in je werk en je carrière is het doel. Richting geven door te luisteren naar je wensen en verlangens. Dat kan zijn in je huidige functie, in een nieuwe baan of zelfs in een nieuwe richting. Binnen je bestaande of in een nieuwe organisatie, of in ondernemerschap. We gaan kijken wat op dit moment het beste bij jou past. Waar wil jij naar toe? En wat houd jou tegen om te bewegen, een stap te nemen of meer plezier te maken?

HOE

Door het beantwoorden van vragen, het hebben van doelgerichte gesprekken en door ervaringsgerichte oefeningen willen we dat je jouw gewenste loopbaanstap of richting voelt. En dat je je niet laat leiden door belemmerende gedachten of overtuigingen. Deze gedachten nemen we weg zodat je helder kunt kijken. Soms is het een bevestiging van wat je doet alleen op een andere manier. Soms je switch je naar een andere omgeving. Vaak is het een spannend en leerzaam traject, waarin je meer over jezelf leert. En in sommige gevallen is dit een traject die je leven volledig kan veranderen.

MOGELIJKE VRAGEN

Wat zijn mijn kwaliteiten? Welke vaardigheden, capaciteiten en talenten dien ik te ontwikkelen om mijn volgende stap te zetten? Waar krijg ik energie van en waarvan juist niet? Welke activiteiten en banen waren het fijnst in mijn carrière en aan welke condities voldeden zij? En hoe raakt die mijn systeem? En hoe zit dat nu? Zit ik op de juiste plek of kan ik me hier juist verder ontwikkelen? Welke stap wil ik maken? Wat houdt me tegen? Over welke drempel dien ik te stappen om verlangen te realiseren? En wat heb ik nodig om dat te doen?

EFFECT

Je hebt meer zicht op jezelf en welk effect je hebt op je omgeving. Je ziet wat je kunt, wat je te doen hebt en wat je hebt te laten. Je hebt je werksituatie, je samenwerking, je functie of de mogelijkheden voor een volgende stap in kaart gebracht en weet welke op dit moment het beste bij je past. Je weet welke drempel je over moet, hoe je dat moet doen en welke je middelen en bronnen je daarbij kunnen helpen. 

Ervaringen

Al een aantal jaren hikte ik aan tegen een besluit over mijn volgende loopbaanstap. Ik wist dat ik moed nodig had om te doen, maar wist nog niet precies wat dat zou zijn. Wel of niet als zelfstandige en doe ik dat in mijn huidige vakgebied of niet? Norbert heeft me in een paar stappen naar inzicht in mijn echte drijfveren toegebracht. Het was verbluffend hoe ik bij hem een oefening heb gedaan die alles helemaal helder maakte, waardoor ik vervolgens een duidelijk besluit kon nemen.

René (Senior communicatie-adviseur)

VRAGEN, INTERESSE, KENNISMAKING OF AANMELDEN

Mocht je vragen hebben, interesse gewekt zijn of willen kennismaken, laat dan je gegevens achter. Er wordt dan contact met je opgenomen om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

BIJBEHORENDE INSPIRATIE BIJ DIT PROGRAMMA

Tochtgenoten
De hand van de natuur - South west coast path - het zoutpad
de liefde en je verleden - inzicht in patronen en automatismen
Alex Honnold - Free solo

Free solo

het wisselen van identiteit - masker
Jan Rotmans over systeemveranderingen
Het plezier van wandelen - Erling Kagge
Een goede blik - Shimon Peres

Een goede blik

Moving on - Ainslie Henderson

Moving on

The work - Wat zit er achter het masker?

The Work

Leiderschapsreis: Noord-Italië op zijn best.
Een parel bij de npo - a family affair
Persoonlijke leiderschap - Oude wijn in nieuwe zakken?
A family affair

A family affair

Just talking - Peter de Graef
Wedding haka

Wedding haka

Into the wild

Into the wild

Hallo, is daar iemand?