AS IT IS IN HEAVEN

OVER HET AANGAAN VAN KWETSBAARHEDEN

Het wordt wel de ideale coachingsfilm genoemd. Omdat de hoofdrolspeler vertrouwen en veiligheid creëert waar ieders kwetsbaarheid tevoorschijn kan komen en elk karakter die kwetsbaarheid vervolgens aangaat.

In interviews legt de regisseur Kay Pollak uit wat volgens hem mensen te doen hebben in het leven.

We zijn heel goed in het veroordelen van anderen. Maar als wij iemand anders veroordelen, zegt dat meer over ons dan over de ander. Dan willen wij iets in onszelf niet onder ogen zien.

Naast regisseur en schrijver gaf hij ook veel trainingen over persoonlijk leiderschap. Hij gebruikte zijn lessen tijdens het maken van deze film. Van de 35 mensen ontstonden er 5 stellen die nu nog bij elkaar zijn.

MOGELIJKE COACHING -& TRAININGSPROGRAMMA’S BIJ DEZE INSPIRATIE

Faciliteren van groepen
Leerbehoefte

Coaching

Alpi Orobie - leiderschapsreis

Klik op bovenstaande ‘tags’ en vind berichten met een vergelijkbare sfeer of thema. Of zoek juist naar andere onderwerpen. Boeken, films, documentaires, video’s en verhalen om je te raken. Laat je inspireren.

Als deze berichten je bevallen, dan kan je ook de inspiratie in je mail ontvangen. Klik hier waarom dat fijn kan zijn of meld je nu meteen aan.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.