– KENNISMAKING –

JE POTENTIEEL VERGROTEN

Datum: 9 juni 2020

Tijdstip: 17.00 -21.00

Locatie: Naarden

Kosten € 39,00

“Waarom achtervolg je mij?’ vroeg de koning aan zijn schaduw.
‘Zodat je geen domme dingen doet’, zei de schaduw. ‘En zodat je niet vergeet dat alles twee kanten heeft.”

TERUG NAAR DE KERN – JE SCHADUW IN HET LICHT

Ieder mens heeft iets waar hij heel goed in is. Jij ook. Een talent, vaardigheid of capaciteit wat jij in jouw leven meester hebt gemaakt. Je kan goed analyseren, je kan mensen goed aanvoelen, je hebt een waanzinnige fantasie, je maakt makkelijk contact etc. Het brengt je vaak ver in het leven. Je maakt carrière en bouwt relaties op met deze prachtige kwaliteiten. Maar wat heb je daarvoor moeten laten? Wat zit er aan de andere zijde van deze kwaliteit? Wat staat er in de schaduw? Daar gaan we naar kijken. In de schaduw staat namelijk de achterkant van jouw meesterschap. Het integreren daarvan levert veel winst op.

MOGELIJKE VRAGEN

Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar ben jij heel erg goed? Wat heb je daarvoor moeten laten? Wat staat er bij jou in de schaduw? Hoe krijg ik dat in het licht? En wat houd je tegen om het licht te laten schijnen op je schaduwzijde?

GEWENSTE LEERERVARING

We zijn op zoek wat bij jou in de schaduw staat. Iets wat niet zo zichtbaar is in jouw leven. Iets waar veel winst te behalen is. We gaan kijken of we dat kunnen vinden en er bij kunnen pakken. Niet door het te begrijpen, maar door het te voelen. Wat gaat er met jou gebeuren als jij dat in je andere kwaliteit kan integreren? Een kennismaking met het vergroten van je potentieel.

DE LEERLIJN

Het gaat niet om veranderen, maar om het vinden van nieuwe wegen. In stresssituaties zal vaak je oude patroon opkomen. Door de workshop ben je bewust van dat patroon. Uiteindelijk volg je dit patroon niet meer. Je geeft een bewust antwoord in plaats van te reageren. Een nieuw antwoord wat jij geleert hebt. En dat leren doen we volgens deze leerlijn. 

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.

Robert-Jan (salesmanager)

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Xavier (Senior R&D manager)

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Karin (coach)

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Nicol (inkoopmanager)

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Janine (lerares)

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Caspar (ondernemer)

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie inclusief een routebeschrijving. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

BIJBEHORENDE INSPIRATIE BIJ DIT PROGRAMMA

Tochtgenoten
De hand van de natuur voelen
de liefde en je verleden - inzicht in patronen en automatismen
Alex Honnold - Free solo

Free solo

Jan Rotmans over systeemveranderingen
Een goede blik - Shimon Peres

Een goede blik

Moving on - Ainslie Henderson

Moving on

The work - Wat zit er achter het masker?

The Work

Persoonlijke leiderschap - Oude wijn in nieuwe zakken?
Just talking - Peter de Graef
Into the wild

Into the wild

Hallo, is daar iemand?
As it is in heaven
The art of psychotherapy
Brené Brown