THE ART OF PSYCHOTHERAPY

DE KRACHT VAN DE RELATIE IN THERAPIE EN COACHING

Vier existentiële thema’s beïnvloeden uiteindelijk ons leven volgens deze invloedrijke Amerikaanse psychiater: dood, eenzaamheid, vrijheid en zinloosheid. Hij heeft er zijn hele leven aan gewijd. Als therapeut en als schrijver in bijvoorbeeld deze roman.

Ondanks al zijn ervaring en kennis blijft hij zijn eigen onzekerheid en kwetsbaarheid gebruiken in de gesprekken met zijn patiënten. Cliënt en therapeut zijn bondgenoten van elkaar om verder te komen. De relatie is gelijkwaardig en spontaniteit is een grote krachtbron.

MOGELIJKE COACHING -& TRAININGSPROGRAMMA’S BIJ DEZE INSPIRATIE

Leerbehoefte

Coaching

Alpi Orobie - leiderschapsreis

Klik op bovenstaande ‘tags’ en vind berichten met een vergelijkbare sfeer of thema. Of zoek juist naar andere onderwerpen. Boeken, films, documentaires, video’s en verhalen om je te raken. Laat je inspireren.

Als deze berichten je bevallen, dan kan je ook de inspiratie in je mail ontvangen. Klik hier waarom dat fijn kan zijn of meld je nu meteen aan.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.