– KENNISMAKING –

INZICHT IN JE KARAKTERSTRUCTUUR

Datum: 15 september 2020

Tijdstip: 17.00 -21.00

Locatie: Naarden

Kosten € 39,00

Delf mijn gezicht op

maak mij mooi.

Wie wordt ontmaskerd

wordt gevonden

en zal zich opnieuw verstaan

TERUG NAAR DE KERN – KARAKTERSTRUCTUREN

Gedurende je jonge jaren word je karakterstructuur opgebouwd. In die jonge jaren doorlopen we verschillende fasen. Een verstoring in die fase – en die kan heel klein zijn – zorgt dat we een strategie opbouwen om met deze verstoring om te gaan. Zo ontstaan onze karakterstructuur, onze talenten, vaardigheden en capaciteiten. Soms noemen we dat ook het masker dat je draagt. We gaan kijken welke karakterstructuren het beste bij jou past. En we proberen een verband te leggen waar deze karakterstructuur is ontstaan. Ook kijken we wat de uitdaging van deze karakterstructuur is.

MOGELIJKE VRAGEN

Welke karakterstructuren past het beste bij jou (je hebt vaak delen van verschillende structuren)? Welk gedrag hoort bij die structuur? Wat zijn de talenten van die structuur? En wat zijn de valkuilen? En op welke leeftijd ontstaan de verschillende karakterstructuren? En wat betekent dat voor jou?

GEWENSTE LEERERVARING

Je weet na de workshop met welke karakterstructuren je affiniteit hebt. Je kent de talenten en de valkuilen van deze structuur. En weet welke uitdaging je dient aan te gaan. We proberen een sleutelherinnering op te halen die van belang is bij deze karakterstructuur.

DE LEERLIJN

Het gaat niet om veranderen, maar om het vinden van nieuwe wegen. In stresssituaties zal vaak je oude patroon opkomen. Door de workshop ben je bewust van dat patroon. Uiteindelijk volg je dit patroon niet meer. Je geeft een bewust antwoord in plaats van te reageren. Een nieuw antwoord wat jij geleert hebt. En dat leren doen we volgens deze leerlijn. 

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Xavier (Senior R&D manager)

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Karin (coach)

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Janine (lerares)

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.

Robert-Jan (salesmanager)

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Caspar (ondernemer)

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Nicol (inkoopmanager)

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie inclusief een routebeschrijving. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

BIJBEHORENDE INSPIRATIE BIJ DEZE WORKSHOP

de liefde en je verleden - inzicht in patronen en automatismen
het wisselen van identiteit - masker
Een goede blik - Shimon Peres

Een goede blik

The work - Wat zit er achter het masker?

The Work

Een parel bij de NPO
Persoonlijke leiderschap - Oude wijn in nieuwe zakken?
A family affair

A family affair

Just talking - Peter de Graef
Into the wild

Into the wild

As it is in heaven
Brené Brown