workshop-leiderschap

– KENNISMAKING –

HOE VERBETER IK MIJN LEIDERSCHAP?

Datum: 12 mei 2020

Tijdstip: 17.00 -21.00

Locatie: Naarden

Kosten € 39,00

“Een goed leider weet hoe het is om goed lid te zijn.”

TERUG NAAR DE KERN – LEIDERSCHAP

Leiderschap gaat over voorop gaan, vertrouwen en veiligheid. Kijk een naar deze zilverrug. Over jezelf laten zien. In ons leiderschap nemen we allemaal onze patronen van thuis mee. Een goed leider is zich bewust van deze patronen en weet wat deze patronen doen met zijn of haar omgeving. Een excellent leider is in staat om het patroon bij anderen te zien. Hij of zij kan achter de ander kijken en be- of veroordeeld de persoon niet op zijn gedrag. Een prachtig speech over excellent leiderschap vind je hier.

MOGELIJKE VRAGEN

Wat heb jij te leren in je (persoonlijk) leiderschap? Welk patroon vanuit je verleden helpt je? Maar vooral welk patroon zit je in de weg? Welke talenten, vaardigheden en capaciteiten zet jij te veel of juist te weinig in? Wat zet jij op de voorgrond en welke reactie roept dat op in je omgeving? Op welke manier volg jij de leider? Op welke manier verhoud jij tot het grotere en hogere? En op welke manier ben jij lid van je team? 

GEWENSTE LEERERVARING

We zijn op zoek naar jouw eigenschappen en gedrag als lid en als leider. We achterhalen het effect van deze eigenschappen en dit gedrag op je omgeving. Dat doen we als onderdeel en leider van een groep. We zien welke kracht dit geeft en wat de belemmeringen zijn van dit gedrag. En we trachten een andere vorm van leiderschap te achterhalen die in specifieke situaties meer vrijheid geeft. Het gaat niet om veranderen, maar om het vinden van nieuwe wegen.

DE LEERLIJN

Het gaat niet om veranderen, maar om het vinden van nieuwe wegen. In stresssituaties zal vaak je oude patroon opkomen. Door de workshop ben je bewust van dat patroon. Uiteindelijk volg je dit patroon niet meer. Je geeft een bewust antwoord in plaats van te reageren. Een nieuw antwoord wat jij geleert hebt. En dat leren doen we volgens deze leerlijn. 

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Janine (lerares)

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Caspar (ondernemer)

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Karin (coach)

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.

Robert-Jan (salesmanager)

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Xavier (Senior R&D manager)

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Nicol (inkoopmanager)

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie inclusief een routebeschrijving. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

BIJBEHORENDE INSPIRATIE BIJ DIT PROGRAMMA

Tochtgenoten
De hand van de natuur voelen
de liefde en je verleden - inzicht in patronen en automatismen
Alex Honnold - Free solo

Free solo

het wisselen van identiteit - masker
Jan Rotmans over systeemveranderingen
Een goede blik - Shimon Peres

Een goede blik

Moving on - Ainslie Henderson

Moving on

The work - Wat zit er achter het masker?

The Work

Een parel bij de NPO
Persoonlijke leiderschap - Oude wijn in nieuwe zakken?
A family affair

A family affair

Just talking - Peter de Graef
Wedding haka

Wedding haka

Into the wild

Into the wild

Hallo, is daar iemand?