Steun en kracht in jezelf

– KENNISMAKING –

HOE ERVAAR JE MEER KRACHT EN STEUN?

Datum: 7 april 2020

Tijdstip: 17.00 -21.00

Locatie: Naarden

Kosten € 39,00

“Want in de daad van vertrouwen wordt alle kracht geboren.”

TERUG NAAR DE KERN – STEUN

We kunnen in het leven op verschillende manieren steun ervaren. In het goddelijke. Of het nu het christelijke geloof is, de islam, het hindoeïsme of het boeddhisme. We kunnen steun ervaren door te vertrouwen om een stap te nemen, om vervolgens te ervaren dat de juiste mensen en gebeurtenissen zich op je pad ontvouwen. Je weet niet precies welke pad je loopt en welke mensen je tegenkomt. Maar ze zullen er zijn. Zo mooi verwoord in dit prachtige gedicht. De steun van onze naasten, degenen die ons zo lief hebben, zijn voorbeelden die steun kunnen geven. Mensen die letterlijk, naast je of om je heen staan. Kijk eens naar dit prachtig voorbeeld.

Maar hoe zit het nu met de steun en kracht in onszelf? Kunnen we deze kracht bewuster aanboren? Het is misschien wel de kracht waar we het meeste invloed op hebben. Hoe kunnen we deze kracht beter voelen en ervaren om onze verlangens in de wereld te zetten en onze uitdagingen aan te gaan? Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

VRAGEN

Wat is mijn bron van kracht? Welke kracht draagt en helpt mij? Hoe roep ik deze kracht op? En wat voel ik dan en waar voel ik hem of haar?

GEWENSTE LEERERVARING

We zijn op zoek naar de kracht in jezelf die jou draagt. Waar jij steun vindt. Die er alleen en speciaal voor jou is. Die je helpt in moeilijke tijden, je helpt je uitdagingen aan te gaan en je helpt om je verlangens in de wereld te zetten. Een kracht die rust geeft. Dat ook. 

DE LEERLIJN

Het gaat niet om veranderen, maar om het vinden van nieuwe wegen. In stresssituaties zal vaak je oude patroon opkomen. Door de workshop ben je bewust van dat patroon. Uiteindelijk volg je dit patroon niet meer. Je geeft een bewust antwoord in plaats van te reageren. Een nieuw antwoord wat jij geleert hebt. En dat leren doen we volgens deze leerlijn. 

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.

Robert-Jan (salesmanager)

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Xavier (Senior R&D manager)

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Karin (coach)

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Janine (lerares)

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Nicol (inkoopmanager)

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Caspar (ondernemer)

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie inclusief een routebeschrijving. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

BIJBEHORENDE INSPIRATIE BIJ DIT PROGRAMMA

Tochtgenoten
De hand van de natuur voelen
de liefde en je verleden - inzicht in patronen en automatismen
Alex Honnold - Free solo

Free solo

het wisselen van identiteit - masker
Jan Rotmans over systeemveranderingen
Een goede blik - Shimon Peres

Een goede blik

Moving on - Ainslie Henderson

Moving on

The work - Wat zit er achter het masker?

The Work

Een parel bij de NPO
Persoonlijke leiderschap - Oude wijn in nieuwe zakken?
A family affair

A family affair

Just talking - Peter de Graef
Wedding haka

Wedding haka

Into the wild

Into the wild

As it is in heaven