Een parel op NPO Start

Een familiegeschiedenis

Voor het maken van deze nieuwe site zocht ik in mijn archief naar voorbeelden die ik jullie wilde laten zien. Ik maakte een selectie en bekeek de momenten. Aan ‘A family affaire’ was ik nog niet toegekomen. En bovendien wist ik dat deze documentaire er sowieso op zou komen. Maar van de week kwam ik hem ineens tegen op NPO Start. En meteen maar weer gekeken. Nog mooier dan in mijn herinnering. De trailer en de film zijn eenvoudig te bekijken.

MOGELIJKE COACHING -& TRAININGSPROGRAMMA’S BIJ DEZE INSPIRATIE

Leerbehoefte

Coaching

Alpi Orobie - leiderschapsreis

Klik op bovenstaande ‘tags’ en vind berichten met een vergelijkbare sfeer of thema. Of zoek juist naar andere onderwerpen. Boeken, films, documentaires, video’s en verhalen om je te raken. Laat je inspireren.

Als deze berichten je bevallen, dan kan je ook de inspiratie in je mail ontvangen. Klik hier waarom dat fijn kan zijn of meld je nu meteen aan.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.