Dienend leiderschap - training

TRAINING DIENEND LEIDERSCHAP

– Inleiding –

30 juni 2020 – 10.00-17.00 – Naarden

Kosten € 250,00 excl. btw (inclusief koffie, thee en lunch)

“Een goed leider weet hoe het is om lid te zijn.”

AANMELDEN

Na aanmelding ontvang je de gegevens van de locatie. Op de aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden KoopenBakker van toepassing.

EEN VERDIEPING OP JE LEIDERSCHAP

Hoe dien je jezelf en de ander? Dat is de centrale vraag in deze verdieping op je leiderschap. We nemen in een korte en intensieve training je leiderschap onder de loep. Hoe acteer jij als leider? Hoe neem je cliënten mee? Hoe ga je om met relaties en collega’s? Wat werkt? Maar vooral welke belemmerende overtuigingen en patronen zorgen dat je in ineffectief gedrag schiet, waardoor de samenwerking niet soepel verloopt, medewerkers of collega’s in de weerstand schieten, je bijvoorbeeld je zin doordrijft of jij in de weerstand schiet. Wat helpt je om daaruit te komen? En hoe je dat op een authentieke en duurzame manier kunt doen? We kijken hierbij naar de verticale relatie tussen manager en medewerker en de horizontale relatie tussen directe collega’s onderling.

MOGELIJKE VRAGEN BIJ WORKSHOP LEIDERSCHAP

Wat is in contact met een klant, medewerker of collega jouw natuurlijke houding? En hoe verschilt die houding. Hoe ga je met verantwoordelijkheid en taken om? Op welke manier volg jij en word je gevolgd? Hoe is jouw patroon in de hiërarchie en wat is jouw gedrag in tussen directe collega’s? Waar komt dit gedrag vandaan? Wat is effectief en wat behoeft aandacht? En hoe realiseer je dat?

GEWENSTE LEERERVARING TRAINING DIENEND LEIDERSCHAP

We gaan op zoek naar jouw leiderschapsstijl. In een intensieve sessie voel je wat je doet in je persoonlijk leiderschap. Je ziet de patronen en je natuurlijke gedrag. Je bent bewust waar dit gedrag vandaan komt en ziet de nadelen van deze patronen. Je weet welke jou en de ander beter dienende beweging je in specifieke situaties kunt maken. Je weet je plek als onderdeel van een organisatie beter in te nemen.

LEERMODEL

Voor alle coaching, workshops, trainingen en leiderschapsreizen gebruiken we een klassiek leermodel. Met behulp van dit model kun je goed zien waar je zit in je leerproces. In deze training focussen we ons op fase 2, 3, 4 en 5. 

DOELGROEP

Iedere professional die zijn leiderschap in relatie tot collega’s, managers, directeuren, klanten en relaties wil onderzoeken. 

Ervaringen

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.