DE ONVERBIDDELIJKE FEEDBACK
VAN ROOFVOGELS

Ze hebben een feilloze antenne en traceert direct en onverbiddelijk de energie van een mogelijk doelwit. Ze regelen continu hun eigen energie af en scannen voortdurend ‘is er een prooi’ of ‘ben ik een prooi’.

Mijn dochter en ik zijn net vanaf ‘Sigmund’, de boot van onze Alaskaanse vrienden, afgestapt. In twee kleine kano’s varen we naar een kleine eilandje in een baai aan de zuidkust van Alaska. We hebben net daarvoor een paar uur gevist op Prince Wiliam Sound. We besluiten dat onze Alaskaanse vrienden op de boot slapen en wij op een klein eilandje midden in de baai. Ver van eventuele zwarte en grizzly beren.

We kanoën naar het eiland als mijn oog valt op een zeearend. Daar 50 meter in de top van de boom op dat kleine eiland midden in de baai, zit het symbool van Noord-Amerika. Nog nooit gezien en nu zo van dichtbij. Witte kop, gele snavel en die dodelijke blik, die gele ogen die alles in de gaten houdt. Gefascineerd kijk ik. Op dat moment gaan mijn gedachten terug naar het gesprek met Fares Boustanji. Enkele maanden geleden daarvoor had ik hem gesproken. Wat zei hij ook al weer over roofvogels?

VERBINDING OP ENERGIE EN INTUITIE

Ook al zeg of doe je niets, door middel van onze uitstraling en energie is er toch altijd een uitwisseling met elkaar. Vaak zijn mensen zich er totaal niet van bewust dat je ook een verbinding legt op gevoelsbasis en intuïtie, en denken ze dat het alleen om een verbale en een fysieke connectie gaat.

PATRONEN EN ENERGIE ONTRAFELD

Fares werkt met roofvogels en laat deze vogels je feedback geven. Hoe is jouw energie? Aan welke gedachten, levensstrategieën, gebeurtenissen is deze energie verbonden? Wat straal jij uit? En kan ik deze energie beter reguleren en hoe doe ik dat?

Fares neemt je mee naar deze wereld en kan dankzij die vogels, die loepzuiver en binnen een fractie van een seconde reageren op iedere verandering, heel snel boven water krijgen hoe een communicatiepatroon op het energetisch vlak bij jou of mij in elkaar zit.’

Foto door Duco de Vries

GLASHELDERE FEEDBACK

’Wat de feedback met dus vogels uniek maakt is die directe en glasheldere feedback. Bij een hond of een paard kun je je nog verschuilen achter je doen. Als je tegen ze aanloopt dan zullen ze daarop reageren. De vogels doen dat niet. En iedere ontmoeting met de vogel is weer nieuw. Je kunt je niet verschuilen achter je doen bij de vogels. Ook al sta je op 500 meter afstand.’ Ben je zelf uit verbinding dan reageren ze, maar als je de volgende keer jezelf wel goed afregelt dan is er niets aan de hand.’ 

GEINTERESSEERD?

Wil je graag weten hoe jouw energie is? Hoe dat non-verbaal of energetisch overkomt bij anderen? Wil je je energie beter reguleren en wil je de bron van je energielek achterhalen? Kijk dan eens naar deze workshops:

Workshop – individueel: Onverbiddelijke feedback
Workshop – team: Teamcheck

Wil je meer weten over Fares Boustanji en zijn vogels:
Video: Automatismen en patronen ontrafelen
Artikel: Management Team
Artikel: Natuurlijk & integrale gezondheidszorg

MOGELIJKE COACHING -& TRAININGSPROGRAMMA’S BIJ DEZE INSPIRATIE

Faciliteren van teams en groepen

Teamcheck

Leerbehoefte

Coaching

Alpi Orobie - leiderschapsreis

Klik op bovenstaande ‘tags’ en vind berichten met een vergelijkbare sfeer of thema. Of zoek juist naar andere onderwerpen. Boeken, films, documentaires, video’s en verhalen om je te raken. Laat je inspireren.

Als deze berichten je bevallen, dan kan je ook de inspiratie in je mail ontvangen. Klik hier waarom dat fijn kan zijn of meld je nu meteen aan.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.