GEPLANDE WORKSHOPS

De workshops – Terug naar de kern – zijn kleine ontmoetingen waar je even van de rijdende trein afspringt met als doel het ontrafelen van je patronen en automatismen. In ervaringsgerichte workshops op basis van neuro linguïstisch programmeren, transactionele analyse, systemisch werk, trance, visualisatie of meditatie nemen we je eigen gedrag onder de loep. Een kleine kennismaking met thema’s rond persoonlijk leiderschap. De geplande dat in 2019 zijn:

Hoe ga ik om met grenzen?
Wat heb ik te leren in de communicatie?
workshop-leiderschap
Een scherpe blik - kijken achter het gedrag

– ERVARING DEELNEMERS –

Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng.

Het was een hele fijne ochtend; ook door het intieme contact met de mede cursisten die hun persoonlijke zaken deelden.

Norbert leidt de workshop maar neem ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft daarnaast ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren en betrekt mensen die meer teruggetrokken zijn, waardoor je onderling ook van elkaar leert.

Ik vond het een leerzame workshop. Een fijne groep mensen, waar ik me goed bij voelde. Ik heb veel geleerd in een korte tijd.

Complimenten! Goed voorbereid, catering perfect en zeer belangrijk een veilige en mijn inziens comfortabele omgeving die jij neerzet.

Ik heb Norbert ervaren als een positieve trainer/man waar je je veilig en fijn bij voelt en die je steunt en waar nodig, de verdieping opzoekt, om de ontdekkingsreis aan te gaan, op verschillende vlakken in het leven…