‘REIZEN IN JEZELF’

Persoonlijk en zakelijk leiderschapsprogramma

– Voor meer rust, vrijheid en voldoening in je dagelijks handelen –

Persoonlijk en zakelijk leiderschapsprogramma 'Reizen in jezelf'

“Don’t take the second step
or the third,
start with the first thing,
the step you don’t want to take”

 

OVER DEZE TRAINING

Doelgroep:
Voor professionals die hun gedrag en communicatie beter willen begrijpen en een stevige stap in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling willen zetten. Om vervolgens meer rust, vrijheid en voldoening in hun dagelijks handelen te ervaren.

‘Reizen in jezelf’ | Module 1, 2 en 3

9 maanden

14 sep 2022 t/m 21 jun 2023

6 – 10 deelnemers

Lesmateriaal, coaching en trainingsdagen

Toegang tot digitale leeromgeving

€ 3.900,- (excl. btw)

Trainer:
Norbert Koopen

 • Online lessen

  39x

  Instructie, begeleiding en verplicht en facultatief lesmateriaal.

 • 15 thema’s

  2 - 6 wk per les

  15 verschillende thema’s voor je persoonlijke ontwikkeling

 • Coaching

  15x

  Training, begeleiding, focus en verdieping.

 • Trainingsdagen

  3x

  Een op maat gemaakte training – afhankelijk van de behoefte van de groep – aan het eind van elke module om het geleerde optimaal te integreren.

 • Zelfstudie

  Minimaal 1u.00 per wk

  De gemiddelde minimale tijd die je – naast de coaching – aan het programma dient te besteden. De ervaring leert dat mensen meer tijd spenderen.

KEUZE VOOR DIT PROGRAMMA

Waarom deelnemers voor dit ontwikkelingsprogramma kiezen

Deelnemers kiezen dit ontwikkelingsprogramma omdat het een laagdrempelige, fasegewijze en gestructureerde manier is om in je dagelijkse handelen krachtige stappen te zetten. Door een combinatie van toegankelijk en effectief leren, frequente korte coaching en intensieve trainingsdagen wordt tevens een krachtig impuls aan je lerend vermogen gegeven.

1. Krachtige reflectie op je opgedane ervaringen
Door een combinatie van online leren, training, coaching, oefenen en reflecteren ervaren deelnemers dat ze hun eigen ervaring – mede door te leren van de verhalen van andere deelnemers – beter in perspectief kunnen plaatsen.

2. Intensieve begeleiding op je uitdagingen
Door tweewekelijkse online trainings- en coachingsbijeenkomsten plus 3 trainingsdagen merken de deelnemers dat de lerende ervaring duurzaam is.

3. Ervaringsgericht leren in je dagelijks handelen
Door het online aanreiken van korte, praktische informatie tezamen met vragen en oefeningen voelen ze de behoefte en uitdaging om het direct in de dagelijkse praktijk toe te passen.

4. Leren, reflecteren en ontwikkelen op de door jouw gewenste plek en tijdstip
Doordat deelnemers via de digitale leeromgeving altijd toegang tot de lesinformatie, de training en coaching hebben, kunnen ze op elk moment en op elke plek – door te lezen, kijken en luisteren – leren, reflecteren en oefenen.

5. Bediening van jouw leerstijl
Doordat iedereen zijn eigen leerstijl heeft, wordt de informatie op verschillende manieren – in de vorm van verschillende media, werk- en leervormen – aangeboden. Dat betekent dat deelnemers de informatie – in de vorm van video, podcasts, oefeningen, vragen en opdrachten die het beste bij hun leerstijl passen – gebruiken. Door middel van training en coaching worden ze uitgedaagd om ook de andere leerstijlen te gebruiken. Daar ligt vaak een verborgen potentieel om sneller te groeien.

6. Geleidelijk en duurzaam leerproces
Door korte en praktische informatie op verschillende momenten in je leercurve aan te bieden wordt op een fase- en stapsgewijze en duurzame manier geleerd. Deelnemers krijgen bij elke les de minimale en meest essentiële stof aangewezen en kunnen die facultatief uitbreiden met de behoefte en tijd die ze op dat moment hebben. Zo worden ze niet overstelpt met informatie en krijgen zo alleen wat op dat moment nodig is. De ervaring leert dat mensen ook veel van het facultatieve materiaal gebruik maken.

7. Bewegen, natuur en verhalen voor een ander perspectief
Door alternatieve leervormen aan te bieden – in de vorm van films, documentaires, korte video’s, podcasts, boeken en artikelen – die bij het geldende thema passen, kunnen deelnemers verrassende en vernieuwende inzichten opdoen om vervolgens te kijken welk effect dat heeft op hun eigen perspectief, manier en leven.

PLAN DIRECT EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK